A ja byłem dzisiaj w Nove namesti i mi się chłopak barmana dziwnie przyglądał pomimo tego, że byłem z dziewczyną Nie maja wstydu ci panowie, a wogóle to Portera nie było
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
to ja już wolę zabawy z kobietami (najlepiej nie swoimi )
Masz na myśli Niteczkę i lepszą połowę Shlangbauma (chyba Agnieszka jej na chrzcie dali)?
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Chętnie spotkałbym się z szanownymi kolegami i przy okazji odebrał Reginę, ale dziś odpada (jutro zresztą też). Może dałoby się zorganizować kolejne spotkania na początku przyszłego tygodnia?
Dlaczego w temacie "Wrocław piątek/sobota" tak mało się dzieje, a w temacie "Kraków- propozycje spotkania" tak dużo?
Dlatego, że we Wrocławiu się spotykają, a w Krakowie tylko proponują
Kurna czy ta kobitka musi się wypowiadac w każdym temacie
Kurna czy ta kobitka musi się wypowiadac w każdym temacie
Skoro ci to tak strasznie przeszkadza, że do was zagaduję, to spoks, już sie nie odezwę.
P.S. W większości tematów się nie wypowiadam, a wtrącam swoje trzy grosiki do tematów, które prowadzą ludzie, których lubię, ale skoro niekoniecznie z wzajemnością, to pa
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment