Dlaczego w temacie "Wrocław piątek/sobota" tak mało się dzieje, a w temacie "Kraków- propozycje spotkania" tak dużo?
Dlatego, że we Wrocławiu się spotykają, a w Krakowie tylko proponują
Tylko że w Krakowie jest nas pieciu, no może sześciu, którzy chcą się spotkać ( i "udzielają" się na forum). A we Wrocku jest was... i dlatego macie przewagę.
P.S.
Jak moja córka dorośnie(narazie ma 2 latka) to będzie nas o jedną osobę więcej.
Wasze Wrocław.
Tylko że w Krakowie jest nas pieciu, no może sześciu, którzy chcą się spotkać ( i "udzielają" się na forum).
No przepraszam bardzo, nawet jak jest nas dwóch to po trzy piwka potrafimy wychylić ale może Breslaunianie potrzebują 10 osób żeby w grupie był klimat do picia piwa
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Takie knajpy do których lepiej wieczorem nie wchodzić to były najlepsze zawsze knajpy.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
My z Bahtolem bardzo chętnie. Zgodnie z przewidywaniami e-prezesa raczej Kalwaryjska. Komuś pasuje czwartek, tak około 18-19? Ewentualnie oczywiście wsobotę też możemy.
czwartek lub sobota, ekstra... mnie pasuje! kalwaryjska z brackim będzie chyba najrozsądniejsza. blisko stamtąd do piwiarni, a na kazimierz też niedaleko.
Kalwaryjska, ale jaki adres? Ja optuję za czwartkiem, w sobotę na 100% nie dam rady.
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment