Kurcze widze że jest w planach jakieś spotkanko-jeżeli padnie na sobote to ja może też zawitam bo będe w Krakowie w sobote a wieczór będe miał wolny. Co do Brackiego lanego na Kalwaryjskiej to jest w przybytku nad którym wisi neon Żywca Portera. Będe sledził wątek i może wpadne
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Dziś w Krakowie jest mój znajomy kolekcjoner, również uzytkownik forum, który popołudniu chciałby spędzic czas przy dobrym piwku. Czy mógłby się dołączyć do Waszego grona bo widzę że dziś jest jakies spotkanko. Jesli tak to prosze o potwierdzenie że napewno będziecie dziś o 18 na kalwaryjskiej, a na priv bym poprosił o numer telefonu pod który będzie mógł zadzwonić (żeby nie siedział obok Was zastanawiając się czy Wy to Wy )
Jak się nazywa ten lokal w którym będziecie?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ja odpadam, coś mnie ostatnio pech spotkaniowy prześladuje buuuuuuuuuuuuuuLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nitkaMy z Bahtolem bardzo chętnie. Zgodnie z przewidywaniami e-prezesa raczej Kalwaryjska. Komuś pasuje czwartek, tak około 18-19? Ewentualnie oczywiście wsobotę też możemy.
Comment
-
Comment