hmmmz....obym pamiętał
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
btw, dziś krakowski krąg bractwa piwnego ma spotkanie w opisanej na forum knajpie przy ul. Dietla 69 o godz. 18. ja się pojawię i jeśli ktoś się może przyłączyć to fajnie. informacja zwłaszcza dla tych co nie mogą się pojawić jutro!
Comment
-
-
Spotkanie strzelczyka76 z LajboCKami - 28 października, Pub Rutyna (ul. Westerplatte 13)
Przybyli poniżej uchwyceni na zdjęciu - od lewej: e-prezes, cielak, Majkel (nie forumowicz - ale niektórym forumowiczom z Wrocławia znany ), strzelczyk76, Nitka, Bahtol
Było bardzo miło się spotkać, pogadać, wymienić doświadczenia i nie tylko, mogłem wreszcie spróbować osławionej Smoczej Głowy - i stwierdzam, że warto było przyjechać - piwo bardzo dobre!
Gdyby nie to - że Nitka z Bahtolem nie mogli dłużej zostać - pewnie źle by się skończyło... - bo piwo naprawdę dobre - a z każdym łykiem lepsze
W pubie odbywał się też koncert - grał jakiś Anglik - i w lokalu było ze 20 jego rodaków - i o dziwo - wszyscy pili Żywca - żaden nie zdecydował się na Amber Ale ??!! Czyżby problem z ekspozycją i reklamą piwa - czy może nasz Żywiec taki dobry
Bardzo dziękuje wszystkim przybyłym i do następnego spotkania!
Wasze zdrowieNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Trzeba było im zwrócić uwagę, że NORMALNOŚĆ nakazuje aby Anglik pił AleTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
hej miodek
Nie no jeśli Pawlo [czyt. miodek] ma wpaść do Krakowa na piwo to choćby skały sra.. to ja postaram się też być we wskazanym miejscu, tym bardziej, że świerzo po ślubie będę miał na to jeszcze ostatni dzień przed powrotem do pracy. Może uda mi się przyprowadzić swoją osobistą małżonkę Czekam na info. Numer tel do mnie macie, a i na necie też będę teraz na bierząco.www.decio.friko.pl
Comment
-
Comment