cóż niedziela mi też specjalnie nie pasuje, ale jeśli nie da się tego zmienić to proponuję na wstępie Rutynę. do CK to tylko przez Rynek, więc zawsze można tam zawitać...
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesno i nie udało się spotkać
A może by tak spotkanie w tradycyjnym Lajbockowym składzie.
Termin: wtorek 8.XI lub sroda 9.XI lub czwartek 10.XI
Miejsce: tradycyjnie DN albo Namesti albo gdzieś gdzie podają produkt Starego Krakowa
No to jazda Lajbocki, wpisywać się i w dwuszeregu zbiórkaLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Jak już pisałem czwartek może być. Tyle, że proponuje nie na Kazimierzu (Ergi jak się pojawia to zawsze musi być Dom Norymberski czy co ). Za e-prezesem proponowałbym Rutynę skoro jest tam fajnie podobno
P.S.
Mam nadzieję, że Wrocławiacy nie czytają tego wątku bo znów się będą nalewać, że LajboCKi się duuużo umawiają a mało spotykają
Comment
-
-
Rozumiem, że jeden chce się spotkać w czwartek o 19 na ten przykład, inny w niedzielę o 12, a jeszcze innemu pasować będzie termin poniedziałek o 22.00...
musimy ustalić jakieś reguły, bo popijanie piwa w pojedynkę lub tak przypadkiem jak ostatnio na Stolarskiej przestaje mi się podobać.
Zatem prosiłbym, by wpisy dotyczyły roboczych terminów i miejsc, które sobie obgadamy. Nowi proszeni są o potwierdzenie przybycia na PW i jeśli to możliwe podać nr. kontaktowy. To ułatwia życie i nie trafi się kolejna wpadka, że myśmy się przenieśli i niewiadomo gdzie.
ja deklaruję przyjście, ale liczę, że darooo, berdo, Titus_Fox i inni, którzy deklarowali się kiedyś pojawić dotrzymają słowa
mnie rutyna odpowiada! nie jest drogo i wszedzie stamtąd blisko, choć z chęcią odwiedziłbym Nove Namestii po awanturze jaką zrobiłem dostawcy skwaśniałego porteraLast edited by e-prezes; 2005-11-07, 15:17.
Comment
-
-
E-prezes : jeśli idzie o ten najbliższy czwartek to nie widzę absolutnych przeciwwskazań, by się pojawić, z tym że przyjdę w wyznaczone miejsce krótko przed 20:00, gdyż do 19:30 trwa wykład, z którego nie wypada mi się już po raz kolejny urywać. Z chęcią zaczerpnę nieco wiedzy, a i piwo chętnię w siebie wleję. Jeżeli idzie o dobór knajp, to zwyczajowo pierwsze słyszę o "Rutynie", "Novym Namesti" i paru innych przybytkach, dlatego najuprzejmiej prosiłbym o esesmana ze wskazówkami dojścia do umówionego lokalu, poczynając od jakiegoś ogólnie rozpoznawalnego punktu. Mój numer komórkowy to 502 99 11 42. Nie wiem, czy potrzebuję jeszcze puszczać priva z potwierdzeniem, ale deklaracja jest jak najbardziej pozytywna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox... Jeżeli idzie o dobór knajp, to zwyczajowo pierwsze słyszę o "Rutynie"...zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
W Anglii to ale pija tak umiarkowanie, zwlaszcza mlodzi. Fosters,Carlsberg,Carling-to niestety najpopularniejsze. Majac do wyboru 6 ale 2 stouty i ze 3 cidery siegaja po lager....
Kiedy jakies formalne/nieformalne spotkanie w Krakowie do ktorego moznaby sie dolaczyc ?powrót po latach na browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radogolW Anglii to ale pija tak umiarkowanie, zwlaszcza mlodzi. Fosters,Carlsberg,Carling-to niestety najpopularniejsze. Majac do wyboru 6 ale 2 stouty i ze 3 cidery siegaja po lager....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika radogolKiedy jakies formalne/nieformalne spotkanie w Krakowie do ktorego możnaby sie dolaczyc ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_FoxHeh, zapowiada się niezła mordownia, jak moja osiedlowa "pijalnia piwa". Cóż, ja się dostosuję, w końcu i pijalnia na mnie zarabiała onego czasu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesja deklaruję przyjście, ale liczę, że darooo, berdo, Titus_Fox i inni, którzy deklarowali się kiedyś pojawić dotrzymają słowa
Comment
-
Comment