Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Witam serdecznie!
Jak miło, że znalazłem tu Krakusów :-) Na razie jeszcze błądzę po forum po omacku, ale kolega Shlangbaum podrzucił mi temat więc jestem. Jakby co z wielką przyjemnością poznam krakowskich piwowarów, raz że miło, dwa - nie ma to jak uczyć się od praktyków :-)
Comment
-
-
mam nadzieję, że już przy Pale Ale ze Starego Krakowa. w całej grupie krakowskiej grupa północna (Bronowice Wlk., Prądnik Biały i Czerwony oraz tereny przyległe) stanowi trzon grupy (6 osób), więc jeśli kolega kopt jest z tych rejonów to na szybko da się coś zorganizować w jednym z "naszych" lokali.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesmam nadzieję, że już przy Pale Ale ze Starego Krakowa. w całej grupie krakowskiej grupa północna (Bronowice Wlk., Prądnik Biały i Czerwony oraz tereny przyległe) stanowi trzon grupy (6 osób), więc jeśli kolega kopt jest z tych rejonów to na szybko da się coś zorganizować w jednym z "naszych" lokali.
Comment
-
-
WIELKIE PRZEPRASZAM
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumCzy każdy reflektuje piwo z Mikrobrowaru Wielkobronowickiego?? Bo nie wiem ile przynieśćLast edited by Shlangbaum; 2005-12-05, 15:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPrzepraszam ale piwo, które wam wtedy dałem okazało się KWASIUREM bo źle przechowywałem tą warkę. Wszytkich proszę o nie wypijanie całego 0,5 aby nikt chory nie był. Zreflektuję się niezkwaszonym brown ale.
Powiedz mi, co to znaczy "źle przechowywałem tą warkę"? Chciałbym ew. uniknąć błędówMarek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
-
Panowie, nie w tym wątku proszę...
a skoro już coś piszę, może by jakiś wspólny wypad na piwko w tym tygodniu??
co wy na to by obadać inne lokale? Smoczej może zabraknąć w Rutynie czy na Stolarskiej, więc może Kazimierz??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesPanowie, nie w tym wątku proszę...
co wy na to by obadać inne lokale? Smoczej może zabraknąć w Rutynie czy na Stolarskiej, więc może Kazimierz??Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika trasat23Cześć
Jestem nowy na browar. biz.
Widzę, że można się czasami spotkać na jakiś browarek i pogadać. Z chęcią stawię się na takie spotkanie.
Pozdrawiam trasat23
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieJestem za, pod warunkiem, że będzie to lokal ogrzewany, bo ostatnio to mi trochę to i owo przemarzło. I jeszcze ten Kwasishlag
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesPanowie, nie w tym wątku proszę...
co wy na to by obadać inne lokale? Smoczej może zabraknąć w Rutynie czy na Stolarskiej, więc może Kazimierz??
Jeśli chodzi o spotkanie - bardzo chętnie. Będę śledził ustalenia miejsca i czasu i w miarę możliwości postaram się dopisać.
Również jestem za przytulnym i cieplejszym miejscem niż w Rutynie.Marek - domowarzyciel namiętny
Comment
-
Comment