Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtaszek(...) Tak żłopią?
Comment
-
-
A czy przyjmiecie w swoje szeregi jeszcze jedno spragnione gardło? Mimo obawy wyczerpania Smoczej Głowy.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Prezesie sledź jest dobry do gorzałki do kufelka piwa wolę precelka piwnego
Aluzju poniał?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
krótka piłka... już w trzecim lokalu schodzi beczka Smoczej i będzie podpinane nowe, więc jak chcemy się załapać na Smoczą to proponuję sobotę. w przyszłym tygodniu wszystkie lokale będą miały tylko PA. czy wogóle jest chęć spotkania się w tym tygodniu?? (poza tymi, którzy już się zgłosili).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeskrótka piłka... już w trzecim lokalu schodzi beczka Smoczej i będzie podpinane nowe, więc jak chcemy się załapać na Smoczą to proponuję sobotę. w przyszłym tygodniu wszystkie lokale będą miały tylko PA. czy wogóle jest chęć spotkania się w tym tygodniu?? (poza tymi, którzy już się zgłosili).
Comment
-
-
Nie na rękę mi ta sobota, wolał bym piątk, ale dostosuję się. Prezesie w jakich lokalach zeszła Smocza, poza Pierwszym lokalem... Mam się widzieć z kumplem i myślałem na to piwko iść. Myślałem zajżeć do Pils-Grill-Baru.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaNie na rękę mi ta sobota, wolał bym piątk, ale dostosuję się. Prezesie w jakich lokalach zeszła Smocza, poza Pierwszym lokalem... Mam się widzieć z kumplem i myślałem na to piwko iść. Myślałem zajżeć do Pils-Grill-Baru.
Comment
-
-
Pils-Grill-Bar na lwowskiej: dziś pewnie zejdzie, najdalej jutro. też mają już na stanie nową i czekają na podpięcie;
Non-Iron: podobnie, ale zejdzie na pewno dziś!;
Stolarska: Już od soboty jest PA;
Rutyna: od wczoraj PA
pozostałe nie udało mi się sprawdzić...
Comment
-
Comment