Sobota odpada
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Dobra, uniosłem się wczoraj Ja będę w Szynku w sobotę o 19. Jeśli ktoś ma ochotę się spotkać nie wzbraniam. Jak się da to będę chciał wpaść też do Aloha na Miodowej.
W przypadku kolejnych spotkań prosiłbym jednak, wraz z wpisami w wątku podawać ew. propozycje co do terminu czy miejsca.
Comment
-
-
Niestety mój plan dostosowania się nie wypalił i nie mogę dziś stawić się na spotkanie (mógłbym ale do 18 - 18.30). Jeżeli w Szynku by wam zabrakło Smoczej, to spróbujcie w Pils-Grill-Bar. Byłem wczoraj i piłem. Problem jest tam tylko z miejscami. Miłego , a ja muszę poczekać do następnej okazji aby was poznaćTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
cóż nazwę wątku należy chyba zmienić na "Kraków - propozycje niespotkania się"
dziwne, bo to ostatnie zorganizowane na życzenie cielaka i niektórych tutaj w.w. oraz dodatkowo w dość awaryjnych okolicznościach (końcówka Smoczej). wieczór spędziłem miło w towarzystwie właścicieli Szynku, którzy umilili mi rozmową 2 wypite piwka i nawet polubiłem solowe spotkania do tego stopnia, że nie jest mi już potrzebne towarzystwo. seeU
Comment
-
-
Nieładnie to wyszło. Co teraz grupa Krakowska zrobie bez swojego Prezesa ? Nie wiem czy żółtodziubowi wypada proponować spotkania, ale mam takie last minute. Będę wieczorkiem w Podgórzu i jak by kto reflektował to niech da znać. Można konkretnie gdzieś (Relakspol - nigdy nie byłem, Pils-Grill-Bar; albo poniuchać gdzie co ciekawego). Nie musi być Podgórze. A Prezes ma u mnie jakiś piwko , dla kurażu.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
LajboCK-i w styczniu gdzieś kole 15-20 będziemy przebywać w Waszym Smoczym Grodzie ,jak będziemy z Westą wiedzieć na 100 %to damy znać kiedy dokładnie te odwiedziny nastapią Prosimy o nieociąganie się z potrzebą wypicia z nami piwka tu i ówdzie
Jeśli chodzi o przywiezienie piwek z mych stron to zapraszam na PW(bardziej możecie liczyć na niemieckie,jeśli chodzi o krajowe to lipa straszna )Last edited by Pogoniarz; 2005-12-12, 15:05.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Prezesik znowu marudzi a zapomniał jakto kiedyś padło stwierdzenie, że łykendy najlepsiejsze na spotkania nie są. Pozatym spotykanie się w Norymberskim i Namesti należało dla mnie do przyjemności, ale po ostatnim wymrożeniu tyłka w Rutynie to tak za bardzo mi się nie chce powtarzać tego ponownie. W dodatku ciemno tam, śmierdzi papierochami i jeszcze ten jazgot nibygrajków. Sorry ale ja wymiekam, za stary na to jestem.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzLajboCK-i w styczniu gdzieś kole 15-20 będziemy przebywać w Waszym Smoczym Grodzie ,jak będziemy z Westą wiedzieć na 100 %to damy znać kiedy dokładnie te odwiedziny nastapią
Comment
-
-
wczoraj weekendu nie było a i chętnych też... weź mi ergie wody z mózgu nie rób. wiem, że lubisz DN, ja też, ale mi się pszenica przepiła (zwłaszcza, że wciąż nie było ciemnej); też wolę rocka progresywnego od nibymuzyki, ale w ten sposób to się nigdy nie spotkamy. wymyśl dobrą lokalizację, ustosunkuj się w jakich godzinach ci pasuje i okaże się, że o 16 to przyjdzie tyle samo ludzi co wczoraj. a w Szynku wcale zimno nie jest...
Comment
-
Comment