no cóż... jak się chodzi spać z kurami Być może piątkowa impreza skończy się wcześniej, ale wstępnie zakładam 4 godziny. Najwyżej się nie wyrobię
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Ja będę się starał i kombinował, ale prawdopodobnie uda mi się na trochę wpaść.
18 zaproponowana przez berdo mi odpowiada.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Ja będę jak pisałem. Shlangi co z tym EB (chcesz czy nie?)
Za dużo uczenia, trza zieloną książeczkę przytachać.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
OK. Proponuję go nie resetować, a jedynie dobrze nachmielić
Co do podpisów to ja pozbieram wsród znajomych piwożłopów. Jeśli formulaż jest sformalizowany to poproszę o wzorzec w dowolnej formire.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
szybka akcja!
właśnie dzięki bahtolowi dotarło do mnie, że jest w Kraku lane ciemne piwo - porter staropolski na mogilskiej. zatem my widzimy się tam o 18.30. kto chce niech się dołączy
btw, klub pod przewiązką, gdzie miałobyć piwo Irlander jest w remoncie i nic tam nie ma.
Comment
-
Comment