Nam niestety przestało pasować, ponieważ okazało się, że mamy szóstą miesięcznicę ślubu (jakoś wypadło mi to z głowy ). A mam kurczę pare stoutów do rozdania...
Ponieważ nie będę już do spotkania miał jak z internetu skorzystać więc jakby co, to jestem o 18 (lub chwilę wcześniej w Róży Wiatró), jak nikt nie przyjdzie to sobie pójdę najwyżej
Zabieram ze sobą petycję do CP jakby co z listą, więc jak ktoś przyjdzie to niech się pesla swojego nauczy
wpisując się w ogólny trend niechcenia... mnie się odechciewa! możesz nie brać petycji, bo będzie jak z poprzednią - podpiszemy się we dwoje... po co obciach na browar.biz robić
OK. Proponuję go nie resetować, a jedynie dobrze nachmielić
Co do podpisów to ja pozbieram wsród znajomych piwożłopów. Jeśli formulaż jest sformalizowany to poproszę o wzorzec w dowolnej formire.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
właśnie dzięki bahtolowi dotarło do mnie, że jest w Kraku lane ciemne piwo - porter staropolski na mogilskiej. zatem my widzimy się tam o 18.30. kto chce niech się dołączy
btw, klub pod przewiązką, gdzie miałobyć piwo Irlander jest w remoncie i nic tam nie ma.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment