spotkanko się odbyło, acz nie przy porterze, lecz i tak było miło. knajpa mendziarska na potęgę, zadymiona, ale piwo tanie i dojazd względnie wygodny
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
my z bahtolem jednak po jednym czarniawym lekko kwaskowym porterku wychyliwszy. za tydzień będzie już niepijalny...
a skoro jest to wątek spotkaniowy - dotarł wczoraj w godzinach popołudniowych Irlander do lokalu na Mackiewicza, więc już teraz pytanie - kiedy się tam spotykamy większą grupą?
ja już dziś tam pójdę obadać piwko, ale może w przyszłym tygodniu?
Comment
-
-
Ja będę. Czyli rozumię, że w Kristansie. Piszcie, o której bo wcześniej jeszcze mam zamiar skoczyć do sklepu na Pachońskiego.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Czyli 18.30 w Kristansie. Pewnie, że chcę, bo czuję się zacofany nie znając Irlandera. A jak by zniknął z rynku i bym go nie skosztował? Co do ilości uczestników to dostosowała się ona do wielkości lokalu, poza tym liczy się jakośćTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Czy ma ktoś ochotę ok. Środy, Czwartku wyskoczyć na Irlandera? Wieczorem 17 - 19. Piszcie z określaniem się w czasie, ja się dostosuję.
Trzeba się spieszyć, bo pewnie niedługo zniknie jak w Fuksie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Masz rację w środę LM. Zaczyna się koło 20, więc jak byśmy byli ok 18 to miejsca by były, ale później ... Proponuję więc zawęzić do czwartku termin.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment