To może czwartek, Tawerna na ul.Mogilskiej przy Smoczej Głowie o godz 19.00?
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
i znowu się zaczyna... jeśli idzie o Smoczą, nie po to zostawiałem beczkę gratis w Espresso, by zwłaszcza teraz gdy jest tam fajnie chadzać gdzie indziej na to piwo (z wyj. Szynku). byliśmy zresztą dwa razy w Róży i jest bez porównania do Espresso czy Szynku. zresztą MarcinKa pisał, że chce iść na Irlandera póki jest, więc tego się trzymajmy. oczywiście jestem otwarty na propozycje, ale ROZSĄDNE ! chyba, że ktoś znajdzie lepszy lokal niż U Kristiana z Irlanderem...
W takim razie ja posłucham reprymendy i piszę się na Irlandera (ale się tam możemy nie zmieścić ) lub na Smoczą w Esspresso.
Mam dla was piwo więc niech się ujawnią Ci co mają przyjść, bo nie wiem ile przynieść.
O.K. To w Kristansie w Czwartek. Podajcie godzinę, bo ja mogę się dostosować. To chyba najgorsza knajpa w Krakowie na spotkanie (chodzi mi li tylko o jej funkcjonalność), ale co zrobić jak tylko w niej leją Irlandera? Uprzedzając w przyszłym tygodniu proponuję Szynk lub Espresso. Jak bym miał pewność, że Irlander będzie jeszcze jakiś czas, to nie wiem czy bym nie postulował zmiany lokalu, bo szykuje się ciut większa grupka niż zwykle.
Prezesie, sardaukar pisał, że w sobotę był Irlander, czy jesteś w stanie sprawdzić w środę? Żeby w razie czego przenieść spotkanie, ta sama prośba do sardałkara, jeśli bywa tam. I zapraszamy kolegę na spotkanie, nie gryziemy.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Ale gapa jestem . Dopiero teraz zauważyłem 2 post BULETA, sorry BULET, ja też oczywiście Ci wierzę. Długo pisałem poprzedniego posta i w tym czasie Ty wpisałeś swojego, jak bym wiedział to bym prezesa i saudarkara nie wysyłał. Więc Espresso? O której? ergie co Ty na to? Knajpa o wiele kulturalniejsza od Róży.
Jak by ktoś dowiedział się o Irlanderze to niech da znać to się zrobi następne spotkanie.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Ależ Wy Nowohucianie słabo znacie swoje rejony. Wystarczyło zweryfikować informacę MarcinKa -> oś. Górali (prawdopodobnie gdzieś pod nr. 1-8), Pub Gin. Irlander jeszcze tam, jest i jak zapewniniono mnie do czwartku będzie.
Comment