postaram się wpaść, ale na chwilę.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjasne...
Nie żartuj , że Żywca będziesz pił a nie AmberaTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
jasne, że dobre
się odbyło spotkanie... w składzie Shlangbam, MarcinKa, Antalek, Piokl13 i ja.
Titus trzeba było się przyłączyć, bo zostałem na dwa ;-)
szczerze powiedziawszy nie wiem dlaczego pewne osoby bardzo się krygują przyjścia na spotkanie. następne na 99.99% będzie w Szynku, jak szybko zależy już od samych zainteresowanych.
Comment
-
-
Każde spotkanie daje dużo satysfakcji i .... piwa hihihi. Przynajmniej ja z każdego spotkania wychodzę bogatszy o doświadczenie w szczegółowym i holistycznym rozumieniu świata. Dzisiejsze było extra. Na następne oczywiście się piszę, tylko dajcie znać, proszę, na pw, bo czasem mi gdzieś umyka- nie można być na wszystkich forach jednocześnie. Pozdrawiam
Comment
-
-
Shlangi, ale najbliższy Wielko Poniedziałek dopiero za rok Czy będę wtedy mógł
O.K. pewnie o lany poniedziałek Ci chodzi, ja będę.
Jeśli mają wieczorem odjazd, to w grę wchodzi właściwie tylko Espresso, Rutyna, Non Iron, ewentualnie Pierwszy...... W poniedziałek powinno być wszystko otwarte.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaShlangi, ale najbliższy Wielko Poniedziałek dopiero za rok Czy będę wtedy mógł
O.K. pewnie o lany poniedziałek Ci chodzi, ja będę.
Jeśli mają wieczorem odjazd, to w grę wchodzi właściwie tylko Espresso, Rutyna, Non Iron, ewentualnie Pierwszy...... W poniedziałek powinno być wszystko otwarte.
Comment
-
-
Piszę się. Czekałem z nadzieją, że może Szlangi poda jakiś termin z dystrybucją Żnina. Ja tradycyjnie będę się dopasowywał do tych co mają sztywniejsze terminy.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Świetnie, jak by jeszcze podał kiedy może się spotkać, no i żeby Wam wtedy pasowało, mnie raczej będzie. Nie pamiętam czy pisałem, w Szynku?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment