tak! w Szynku.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaPiszę się. Czekałem z nadzieją, że może Szlangi poda jakiś termin z dystrybucją Żnina. Ja tradycyjnie będę się dopasowywał do tych co mają sztywniejsze terminy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesma być dziś Żnin.
Comment
-
-
To podaj kiedy Ci pasuje do czwartku. Spotkamy się jutro, pojutrze, a piwo dasz na następnym spotkaniu gdzieś w połowie przyszłego tygodnia. Hę.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Czyli mam rozumieć, że przesówamy na 1 maja? Ja się piszę, a jak inni?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Ja raczej będę, bo plany mi się pozmieniały i 1 nie dam rady. Późno to wyjście, może być problem w C.K. z miejscem, chyba, że w restauracji. Dajcie dokładny namiar na spotkanie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment