Do Krakowa pociąg z Białej przyjeżdża o 21.15. Prosto z dworca idziemy z Bahtolem do CK na dwa małe piwa (co by zaliczyć pierwszy punkt mej pielgrzymki) a potem zgodnie z sugestią Bartka udajemy się do laibockowego lokalu (Espresso?) na Stary Kraków.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
A jak Cię można wkurzyć?
Przyjdź jutro, bo na ten 1 maj odpowiedziałem tylko ja i zresztą już się wycofałem. Moglibyśmy sfinalizować zakup Żnina.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespostaram się, ale ostatnio witałem prawie sam Piecię, Marusię i Żą z dziewczyną, więc muszę ciut spałzować, albo musicie wybrać majętniejszego prezesaLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Piecię przegapiłem, był temat na forum.
Marusia była tak krótko i nieoczekiwanie, że nie było czasu dać znać, sam e-prezes był.
Na spotkaniu z żąleną i jego dziewczyną był e-prezes, Antałek i Ja, temat był na forum.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespostaram się, ale ostatnio witałem prawie sam Piecię, Marusię i Żą z dziewczyną, więc muszę ciut spałzować, albo musicie wybrać majętniejszego prezesaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMusisz wprowadzić jakieś zasady w tej sekcji, np. każdy gość ma prawo, a nawet musi postawić piwo Prezesowi, każdy nowy członek sekcji również. Część kosztów ci odpadnie, a i motywację bedziesz miał, co by nowych LajboCKów werbować i gości przyjmować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMusisz wprowadzić jakieś zasady w tej sekcji, np. każdy gość ma prawo, a nawet musi postawić piwo Prezesowi, każdy nowy członek sekcji również. Część kosztów ci odpadnie, a i motywację bedziesz miał, co by nowych LajboCKów werbować i gości przyjmować.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiTo zamiast buszować po Browarze siadaj teraz do książek a jutro się wkurzajLast edited by Shlangbaum; 2006-04-28, 16:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieZ tego co pamietam to prezes wybrał się sam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa...
Na spotkaniu z żąleną i jego dziewczyną był e-prezes, Antałek i Ja, temat był na forum.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum...a potem pocałować w dupe zakonnicę na Górze Borkowskiej w ramach prostestu przeciw niesmacznemu piwu z Relakspola
Comment
-
-
i było fajnie. w CK takiego tłoku to dawno nie widziałem. piliśmy na stojaka przy gablocie ze szkłem (przy wyjściu). za to w Espresso ja dotrwałem do 1.30, a koledzy bahtol, MarcinKa i nasz drogi gość dkrasnodebski zostali dłużej.
Comment
-
-
Ja coś koło trzeciej do domu dotarłem, a wracałem z bahtolem i dkrasnodebskim taxi, więc wyszliśmy chyba grubo po 2. Poszły 4 dzbanki i 1 kolejka na koniec.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment