o 21 to my jeszcze nie zaczynali, więc mogłeś się dołączyć, tym bardziej, że MarcinKa zaczął o 21.45
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeso 21 to my jeszcze nie zaczynali, więc mogłeś się dołączyć, tym bardziej, że MarcinKa zaczął o 21.45
Comment
-
-
Właśnie się dowiedziałem, że Irlander skończył się w Ginie co oznacza zniknięcie piwa z Krakowa
A czy ma ktoś ochotę spotkać się w piątek lub sobotę w Szynku?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaWłaśnie się dowiedziałem, że Irlander skończył się w Ginie co oznacza zniknięcie piwa z Krakowa
A czy ma ktoś ochotę spotkać się w piątek lub sobotę w Szynku?
Comment
-
-
Jak dla mnie może być, z tym, że ja będę ok. 19. Jeśli chodzi o Żnina to ja reflektuję na 3.
Moim zdzniem za mały knajpozmian stosujemy. Ostatnio praktycznie tylko w Esspresso się widujemy.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Ok. Więć jeżeli jakiś pośrednik (pośrednicy) się zgłosi, który posiedzi do mojego przybycia to przywieź (jak by założyli za mnie kasę to im zwrócę jak przyjadę). Jak nie będzie nikogo takiego to niestety nie dotrę na spotkanie. Nie dam rady wcześniej. Jak nie wypali to będziemy kombinować dalej.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
I znowu nic? Szkoda, bo mnie udało się nawet wcześniej wrócić.
Może jednak ktoś miałby ochotę o 18.30, 19?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment