e-prezes
Shlangbaum
bahtol
Antałek
berdo
Publius
slawekkazek
MarcinKa
Cez
Titus_Fox
BULLET
yoopy
Optymistyczna ilość jak na LajboCKi
Po konsultacji z e-prezesem wyznaczamy miejsce spotkania w Espresso. Jutro skoczę miejsce zarezerwować. Spotykamy się o 19:00. Postaram się o kąt przy drzwiach, żeby palący mieli gdzie wychodzić
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
przecież pisałem "piszę się na to, rezerwuję czas i czekam na dalsze instrukcje". a zatem ? napiszcie po prostu gdzie, bo kiedy i o której to wiadomo. Tylko z wyborem knajpy - błagam - weźcie pod uwagę, że nie palę [chyba nie jestem jedyny] i nienawidzę się wędzić w dymie. Prooooszę.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne
Jejj jak ja Cię dobrze rozumiem.....
Czas powiedzieć zdecydowane NIE terrorystom-palaczom
PS
Dla wiadomości e-prezesa i Titus_Foxa - dziś albo w poniedziałek idę zanieść do tej mordowni na Szlak trzy szklanki Namysłowa, w zamian za te, w trórych wzieliśmy piwo na wynos. To tak, żeby nie mówili, że LajboCKi to prostaki i złodzieje
He, he Klawo było, nie ma co. No i powrót ze szklankami - miodzio Mówisz, że zanosisz im nowe ? No, tylko żeby Cię tam właściciel nie prześwięcił jak skojarzy gębę z wydarzeniami z wczoraj
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
He, he Klawo było, nie ma co. No i powrót ze szklankami - miodzio Mówisz, że zanosisz im nowe ? No, tylko żeby Cię tam właściciel nie prześwięcił jak skojarzy gębę z wydarzeniami z wczoraj
No właśnie dlatego lepiej oddać, bo kiedyś na pewno będzie miał okazje sobie przypomnieć w jakieś niespodziewanej okoliczności życiowej....
Aaaaa, to o tym spotkaniu pisał e-prezes Wybaczcie, nie dam rady. Myślę też , że przecież jest mundial, więc będzie trudno się spotkać. Ale "po" chętnie wychylę kufelek (a może nawet antałek ). Pozdrawiam
ja ze sloniatkiem widzę się w piątek przy meczu. z MarcinKą idziemy na to BMW-Czarnków show, a 24-go widzimy się (co poniektórzy) na wspólnym warzeniu lajboCKowego lagera monachijskiego.
na forum bwm-klub znalazłem:
Zlot BMW Veteran Club Deutschland w Polsce
Przewidziany na 9-16 czerwca 2006 r.
12 czerwca, 14.00-17.00 – prezentacja na Rynku Głównym w Krakowie
Comment