przyjadę na pocztę dać pudło listów na frankownicę i za ten trud.... coś się nalezy
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
No to co panowie, piszcie o której Wam pasi. Ja mogę być już o 14. Czytaliście? W Zabrzu było wyśmienite.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
O.K. To może niech będzie róg Sławkowskiej i Szczepańskiej, tak żeby się nie szukać, bo może być dużo ludzi i nie wiadomo jak to będzie wyglądać.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Spotkanie pogiełdowe
Tak jak w zeszłym roku proponuję by odbyło się spotkanie pogiełdowe:
wtorek, Espresso, 18:00
Dla Antałka i MarcinKa mam piwa z giełdy od południowych sąsiadów. Dla Tych, którzy warzą z zacieraniem albo chcą zacząć przyniosę słód palony z browaru Żywiec (zapisujcie się na porcje 250 g na PW). Proponuję też by przyszły nowe Lajkozy: Idea i Ifonka86 Oloraider, jeżeli przyjdzie, to dostanie zamówione płytki z Kunze'm.
Wszystkich ponadto obdaruję domowym piwem pszenicznym więc zapraszam
Comment
-
-
Ja dotrę.
Bardziej by mi czwartek pasił, ale...
W Czwartek mógłbym kolejkę postawić z okazji I wypłaty
(jeśli będziemy tylko w 3 jak teraz w wątku to się zastanówci czy nie przenieść na czwartek, może wtedy więcej ludzi będzie mieć czas? ) Ja mam czas w parzyste dni.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment