to postawię ci piwo :P
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
No właśnie, i nie jedno
Panowie a czy tam będzie mecz? Jeśli tak to się nie pogada za bardzo. Jak chodzi o mnie to ten warzywniak mnie nie interesuje.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaNo właśnie, i nie jedno
Panowie a czy tam będzie mecz? Jeśli tak to się nie pogada za bardzo. Jak chodzi o mnie to ten warzywniak mnie nie interesuje.Last edited by e-prezes; 2006-06-20, 15:07.
Comment
-
-
24.06 bedę przejazdem przez Kraków.Może by tak wychylić szklaneczkę Smoczej lub czegoś innego? W Krakowie będe prawdopodobnie w godzinach popołudniowo-wieczornych.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
24 są Wianki i jestem już umówiony, ale jeśli będą to godziny popołódniowe to z chęcią przed Wiankami jakieś piwo wypiję. Na Wiankach i innych imprezach masowych pić nie wolnoTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaNa Wiankach i innych imprezach masowych pić nie wolno
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa24 są Wianki i jestem już umówiony, ale jeśli będą to godziny popołódniowe to z chęcią przed Wiankami jakieś piwo wypiję. Na Wiankach i innych imprezach masowych pić nie wolnoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
To pogańskie święto 'Noc Kupały', które dawniej polegało na masowym kopulowaniu w krzakach przy blasku księżyca z okazji zrównania dnia z nocą i szukania kwiatu paproci Dziś jest to noc św. Jana a w praktyce wygląda tak, że nad wisłą przy Wawelu są koncerty i popijawa a dziewice puszczają sobie wianki do Wisły i jak jakiś kawaler taki wianek wyłowi...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTo pogańskie święto 'Noc Kupały', które dawniej polegało na masowym kopulowaniu w krzakach przy blasku księżyca z okazji zrównania dnia z nocą i szukania kwiatu paproci Dziś jest to noc św. Jana a w praktyce wygląda tak, że nad wisłą przy Wawelu są koncerty i popijawa a dziewice puszczają sobie wianki do Wisły i jak jakiś kawaler taki wianek wyłowi...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiTo jak człek już nie kawaler to kopulować nie może?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie. Bo jak ona nie jest dziewica, to nie może wianka puścić. Jakaś równowaga w naturze musi byćLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Ja się na Wianki nie piszę i to z kilku powodów mimo, że grać będzie wreszcie ktoś kogo słucham i kumpel mnie ciągnie na ten koncert.
Jest to impreza typowo plebejska i to w klimacie jaki nie znoszę, czyli juvenaliowym - masa narąbanych szczyli; piwa nie będzie, a wszyscy narąbani jakby cysterka z polmosu przyjechała; nie mam nic do kopulowania - wszak kawalerem jestem - ale lubię odrobinę intymnościLast edited by e-prezes; 2006-06-22, 12:53.
Comment
-
Comment