A mnie przygarniecie? ;-)
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Niestety nieprzewidziane okoliczności uniemożliwią mi prawdopodobnie dotarcie. Jak by co to nie czekajcie, bo na 90% nie będzie mnie .To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Shlangie nie wkurzaj się na swoją kobietę nie uchodzi
w brunatnym niedźwiedziu zaliczyliśmy - bez rewelacji - lanego strzelca, w którym było czuć szmatę i faxe.
dla mnie przyszły tydzień odpada...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPonieważ się wkurzyłem, że przez moją kobitę i jej brata nie posiedziałem za długo proponuję kolejne spotkanie w przyszłym tygodniu we wtorek na przykład o 19:00 gdziekolwiek
Miałbym tylko prośbę żeby spotkanie odbyło się gdzieś w Podgórzu lub na Kazimierzu. Tak się składa, że w ten dzień pracuję i dla mnie będzie to mały wyskok z roboty . Będę rowerem i nie chciałbym przez cały Kraków tropić węży .
Ostatecznie Róża Wiatrów, daleko ale dobry dojazd chodnikowo bulwarowy.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Myśliszo Umbrze na Meiselsa? Mnie by bardzo odpowiadało, a jakby co to do Szynku blisko.
To co 18.30?
Dasz radę śrutownik zabrać?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment