no właśnie nie jest pewne czy w piątek zobaczymy się w rzeczonym miejscu, a na pewno Ceza nie będzie z przyczyn obiektywnych.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
W takim razie czekam na rozwój sytuacji.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
No i co ja mam zrobić? Wracam do domu ok. 17.30 i miałem zlewać piwo żeby prezesowi oddać kapslownicę. Do tego brak mi z 20 kapsli, które trzeba kupić.
Ale niech będzi, wpadnę.
Czy ktoś wie czy w OBI na Wielickiej koło Tesco są kapsle?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Oczywiście piszę o środzie, bo w czwartek mam tylko przedpołódnie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
To ostatni tydzień przed Zlotem, więc można by się spotkać na piwku lokalnie. Tym bardziej, że jako jedyny (chyba) z lajboCKowego grodu wybiera się MarcinKa, którego sugestia zainicjowała ten post.
Z racji, że pracuję do 18 w tym tygodniu proponuję gdzieś koło 19 - 19.30, ew. później, ale na krótko. Miejsce? Byle nie C.K. Browar
Comment
-
-
Witam po wakacyjnej przerwie Też z miłą chęcią wyskoczę na browarka, ale z racji dość dużego natłoku spraw powakacyjnych, wolnym czasem będę dysponował dopiero o przyszłego weekendu do 14 września, kiedy znowu znikam Melduję się jednak posłusznie i może mi się uda upolować jakiś wspólny termin !
Comment
-
Comment