wstępnie jak najbardziej !
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesTo ostatni tydzień przed Zlotem, więc można by się spotkać na piwku lokalnie. Tym bardziej, że jako jedyny (chyba) z lajboCKowego grodu wybiera się MarcinKa, którego sugestia zainicjowała ten post.
Z racji, że pracuję do 18 w tym tygodniu proponuję gdzieś koło 19 - 19.30, ew. później, ale na krótko. Miejsce? Byle nie C.K. Browar
O.K. ale to chyba se ne uda tak.
Więc niech będzie Poniedziałkowy wieczór.
Jeśli zaś chodzi o C.K. to podtrzymuję ofertę. Ewentualnie można to przesunąć na wieczór ale nie za późno, bo muszę się troszke przespać, bo w wesołym pociągu chyba nie będzie to możliwe.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Qurde chyba ktoś tu czytać nie umie
Sory przeoczyłem tę 11 w poście e-prezesa i myślałem, że to dziś. A to jak Shlangi mi napisał za tydzień.
U mnie z czasem bardzo cieńko, więc napiszę tak. Jak ktoś już coś poprzekładał, porezerwował i mu plany pokrzyżowałem to niech pisze i jestem do dyspozycji ok.20 w sumie w dowolnej knajpie. Jeśli nie to z chęcią przełożył bym to na Czwartek do C.K., przynajmniej na chwilę, bo chcę zatankować piwo do wymiany. W więcej osób łatwiej by było przetestować wszystko i wybrać coś najlepszego, bo niektórzy zdają się na mnie z zakupem.
Jeszcze raz sorry za nieumanie czytania, Ale żeby wyszło Wam to Bockiem a nie bokiem, wynagrodzę Wam to po Węgiersku
Co do 11 to będę w robocie. We Wrześniu wolne mam parzyste wieczory.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
No to w sam raz prezesie. Ja z Cezem umówię się koło 18 - 18.15. Jak byś mógł kapslownicę zabrać żeby elegancko zapakowć piwo do wymiany, nie jakieś PETy. Kapsle mam. A może jeszcze ktoś w czwartek ok. 18 ma ochotę się spotkać?
Ja za długo nie posiedzę, bo muszę się przespać przed wyjazdem.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment