Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Zleciałem już
Jutro idę do roboty i odpada.
W tym momencie nic nie deklaruję bo muszę się rozeznać co i jak.
Teoretycznie wtorek, czwartek, sobotę mam wolne.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Obalanie Parufora
Ponieważ Monachujski Parufor się już ładnie przez dwa miesiące wyleżakował proponuję wynajęcie Espresso tak jak po ostatniej Giełdzie Krakowskiej i zrobienie tam imprezki przyniesiemy tylko 36 piw z beczki a resztę wypijemy z beczki Espressowej Można by zaprosić też forumowiczów ze Śląska...
Comment
-
-
dobry pomysł, degustację piw aparuforowego lepiej zrobić w większym gronie np. razem z grupą śląską (chociaż jak wyjdzie kwas ....). na razie spotkajmy się w ramach emocji pozlotowych. MarcinKa ma pewnie co opowiadaćMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
po pierwsze, nie słyszałem, żeby sekcja śląska miała przyjechać do Krakowa! prędzej my pojawimy się w Katowickim BierHalle.
po drugie, w październiku jest giełda tyska i znów to my wyjedziemy do nich.
po trzecie, jak mniemam na dziś mam sobie znaleźć kompanów do piwka gdzie indziej?
po czwarte, w temacie spotkania pozlotowego jak na razie nie ma żadnych konkretów, czyli po staremu...
Comment
-
-
Qurde, ciężko coś wymyślić żeby wszystkim pasowało. I nie są to nasze fanaberie tylko konsekwencja pracowania tam gdzie się pracuje.
Ja ten miesiąc jestem w robocie w nieparzyste popołódnia, więc czasu wtedy nie mam. Będę miał dodatkowo jedną sobotę parzystą zajętą (zastępstwo). Resztę czasu mam do dyspozycji, tylko żeby wcześcniej wiedzieć, bo mam też innych znajomych i czasem mogę być umówiony już.
Prezesie proponuję żebyś wyznaczył termin pasujący Ci w powiązaniu z moimi nieparzystymi zajętymi wieczorami.
A jutro muszę spotkać się z Cezem (choćby nawet na minutę) żeby przekazać mu piwo od pogoniarza (chodzi o Janów ze zlotu do krachli nalany).To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Titus, przeczytałem wszystkie ostatnie posty i poza sugestią Ceza o Lwowskiej oraz twoją sugestią o Stolarskiej to nawet godzina jest tylko propozycją. Zresztą i tak nie będzie obu Marcinów, Cezarego, Łukasza...
Marcin, też mam znajomych pozaforumowych. Grafik niby znam, ale czasem się coś trafi poza grafikiem tak jak ostatnio.
Wolne dni mam w najbliższą sobotę i niedzielę, a kolejny tydzień pracuję na pierwszą zmianę - dobrze i źle (będą wolne popołudnia, ale wcześnie trzeba się "zmywać" z imprezek).
Comment
-
-
Czyli pierwszy wspólny termin to Sobota. Jutro się dowiem czy przypadkiem nie jest to ta sobota z zastępstwem i jeśli nie to będę proponował spotkać się. Piszcie co myślicie o tym terminie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment