na jedno piwko mogę wpaść do którejś ze "smoczych grot", ale głównie dlatego by obadać czy są już dostępne nowe piwa. jaka szkoda, że nie leją krakowiaka
idę teraz do kina na zaległych Piratów, a po 18 (czy kiedy oni się tam kończą) jak ktoś puści SMSa to wpadnę we wskazane miejsce. Choćby na jedną Smoczą z jedną osobą. 502 99 11 42 to numer dla tych, którzy go jeszcze nie mają
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Czyli pierwszy wspólny termin to Sobota. Jutro się dowiem czy przypadkiem nie jest to ta sobota z zastępstwem i jeśli nie to będę proponował spotkać się. Piszcie co myślicie o tym terminie.
Właśnie się dowiedziałem , to ta sobota.
Krótko pisząc w sobotę nie mogę ale mogę w piątek. (czyli mam wolne w czwartek, piątek, poniedziałek, środę...).
Ostatnia zmiana dokonana przez MarcinKa; 2006-09-12, 14:59.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Zgodnie z tą sugestią smrtana możemy się spotkać. Wolałbym w Szynku, bo jest tam lane dark ale, ale może być też Espresso... inne opcje też wchodzą w rachubę. W tym tygodniu jestem dostępny zaraz po pracy od 19, lub w weekend o dowolnej porze. Można by pogadać o wyjeździe na najbliższą giełdę, skoro do Spiża nie udało nam się załapać teraz. Obiecuję przynieść zeszyt i uzupełnić wpisy.
jeśli wpadamy na jedną kolejkę (np. w tygodniu) to nie robi różnicy. w Szynku piwko jest po 5 a w Espresso mamy zniżkę i jest po 4. niemniej jak byliśmy wczoraj w Espresso to nie było lanego Dark Ale. jeśli zamierzamy pobyć dłużej to cena ma znaczenie
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-10-22, 19:10.
Rozumiem. Ostatnio opuściłem Non-Iron gdyż zabrakło Dark Ale (wpadli jakcyś Anglicy w wieku moich rodziców i wyżłopali resztki na moich oczach). Przeniosłem się własnie do Espresso gdzie Dark Ale było - po 8 PLN za litr... Jeśli jednak w Espresso jest permanentny brak to pozostaje chyba fakt Szynk.
P.S. W świetle tego co napisałeś proponuje zrobić spotkanie póki jeszcze gdziekolwiek dostaniemy Dark Ale'a
jakoże na jutro/czwartek będę miał support do dziecka będę tymbardziej wolniejszy na wyjście do knajpy
Kto wyraża ew. gotować na spotkanie czwartkowe (lub jutrzejsze - w/g uznania) ?
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment