na jedno piwko mogę wpaść do którejś ze "smoczych grot", ale głównie dlatego by obadać czy są już dostępne nowe piwa. jaka szkoda, że nie leją krakowiaka
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaCzyli pierwszy wspólny termin to Sobota. Jutro się dowiem czy przypadkiem nie jest to ta sobota z zastępstwem i jeśli nie to będę proponował spotkać się. Piszcie co myślicie o tym terminie.
Właśnie się dowiedziałem , to ta sobota.
Krótko pisząc w sobotę nie mogę ale mogę w piątek. (czyli mam wolne w czwartek, piątek, poniedziałek, środę...).Last edited by MarcinKa; 2006-09-12, 14:59.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Zgodnie z tą sugestią smrtana możemy się spotkać. Wolałbym w Szynku, bo jest tam lane dark ale, ale może być też Espresso... inne opcje też wchodzą w rachubę. W tym tygodniu jestem dostępny zaraz po pracy od 19, lub w weekend o dowolnej porze. Można by pogadać o wyjeździe na najbliższą giełdę, skoro do Spiża nie udało nam się załapać teraz. Obiecuję przynieść zeszyt i uzupełnić wpisy.
Comment
-
-
Ja w tygodniu jestem dostępny cały czas - 19 może być.
Co do weekendu - każda pora jest ok. No, może poza porą obiadowąPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Byle nie wtorek i piątek. Ja również optuję za Szynkiem ze względu na Dark Ale.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Generalnie Szynk czy Espresso - w obu jest Dark Ale więc IMHO różnicy wielkiej nie ma. Chyba że o czymś nie wiemPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
jeśli wpadamy na jedną kolejkę (np. w tygodniu) to nie robi różnicy. w Szynku piwko jest po 5 a w Espresso mamy zniżkę i jest po 4. niemniej jak byliśmy wczoraj w Espresso to nie było lanego Dark Ale. jeśli zamierzamy pobyć dłużej to cena ma znaczenieLast edited by e-prezes; 2006-10-22, 19:10.
Comment
-
-
Rozumiem. Ostatnio opuściłem Non-Iron gdyż zabrakło Dark Ale (wpadli jakcyś Anglicy w wieku moich rodziców i wyżłopali resztki na moich oczach). Przeniosłem się własnie do Espresso gdzie Dark Ale było - po 8 PLN za litr... Jeśli jednak w Espresso jest permanentny brak to pozostaje chyba fakt Szynk.
P.S. W świetle tego co napisałeś proponuje zrobić spotkanie póki jeszcze gdziekolwiek dostaniemy Dark Ale'aPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
jakoże na jutro/czwartek będę miał support do dziecka będę tymbardziej wolniejszy na wyjście do knajpy
Kto wyraża ew. gotować na spotkanie czwartkowe (lub jutrzejsze - w/g uznania) ?Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
Comment