mnie pasują oba terminy, bo i tak musze na miodową wstąpić. jestem dostępny po 19 w okolicach Szynku lub 19.20 Espresso. tak jak pisałem - ja idę na Dark Ale, więc jak ktoś ustali, że jest w Espresso lane to mnie wsio równo.
Czyli widzę że raczej czwartek. Spróbuję jutro ustalić telefon do epsresso - może google mi coś mądrego powiedzą. Jeśli ustalę że jest tam Dark Ale - dam znać.
Wstępnie 19-ta?
ja się wczoraj alkoholizowałem w "Re", a potem "Pierwszym Lokalu..." na Stolarskiej, gdzie polewają Darka. Całkiem przyjemne piwko, ale dość jasną ma pianę jak na swój kolor....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_Fox
ja się wczoraj alkoholizowałem w "Re", a potem "Pierwszym Lokalu..." na Stolarskiej, gdzie polewają Darka. Całkiem przyjemne piwko, ale dość jasną ma pianę jak na swój kolor....
a ja wczoraj w domu! piłem co chciałem, nalane jak chciałem i nie kosztowało mnie to 2 razy tyle.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Publius
Z ostatniej chwili: w espresso nie ma lanego darka, jest jedynie butelkowy.
takie miałem przeczucia.
dziś odpuściłem imprezę z kumplami przy Dark Ale, więc mam nadzieję, że widzimy się jutro w Szynku? proszę nie dzwonioć do mnie w godzinach pracy, bo nie mogę odebrać. tak jak pisałem, po 18 lub jeszcze dziś.
Comment