Byłby ktoś chętny na piwko 1.11? Jestem ciekaw czy coś będzie czynne?!
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Powiem tak: będę mieć gości. Ale jeśli namówię do spozycia piwka - to bardzo chętnie!Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Ja niestety reflektuję dopiero na nastepny termin.
Goście jadą do mnie z whisky i mocnym postanowieniem zrobienia tejże...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Ja, po obiedzie (nie wiem kiedy dokładnie, bo to zależy jak szybko wrócimy z Rakowic) ruszamy na Bieżanów, więc w drodze powrotnej mogę zahaczyć o NON IRON. Nie wiem kiedy to jednak będzie dokładnie Potem już nie będzie mi się chciało jechać 'do miasta'.
(tak mi się przypomniało, że za parę dni minie druga rocznica utworzenia tego wątku, hehe)
Comment
-
-
Prezes, uważaj z podawaniem in public swojego nr tel., bo możesz doczekać się kultowych smsów (czyli wiadomo: DUPA, lub CIPKi)
Chyba się zgłoszę do przechmielenia....
Comment
-
-
I tak zwykle w pracy nie odbieram ani telefonów, ani sms-ów, a jedyne jakie przychodzą to o treści "za 10 dni upłynie ważność konta...", albo "skorzystaj z aktualnej promocji Era Tak Tak..." lub w innym guście. Do CV podawałem zwykle ten drugi, ale już wygasł.
Comment
-
-
1. Giełda w Spiżu tuż, tuż i może jednak ktoś z Kraka się wybiera, jeśli tak to piątek 10-go mam wolny i można by się spotkać obgadać to i owo... ja niestety nie jadę.
2. Z tymi, którzy przybędą na 10-cio lecie lokalnego kręgu BP pogadam na miejscu, jakby ktoś chciał i mógł przybyć mam jeszcze jedno oficjalne zaproszenie.
3. No i mam nadzieję, że przed giełdą w Radomiu jeszcze się spikniemy...Last edited by e-prezes; 2006-11-07, 00:05.
Comment
-
-
Niestety na giełdę w Spiżu nie jadę, bo weekend mam już "szczelnie" zaplanowany, ale jeśli ktoś będzie jechał to dam kilka piw na wymianę.
Co do 10-lecia BP dam Ci znać na PW.
Spotkanie, jak najbardziej. Bardzo dobry pomysł.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
10-go chyba bardzo odpowiadałoby mnie i mojemu gościowi
więc - jesli można zabrać kolegę z niższym n umere ID - tym bardziej reflektujęPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
chyba jakieś 200 mniej ode mnie czy cuś...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
Comment