Jutro przed pracą podjade na Trakt Św. Wojciecha 49/51 i zobacze dokładnie gdzie to jest.
U Stańczyka będziemy na pewno. Zarezerwować stolik? Na ile osób?
ptc napisał(a) 1. A ICM prze(licza)powiada opady sniegu na sobote.
(...)
Panie i Panowie jutrzejsza pogoda nie zapowiada się na słoneczną i bezwietrzną a więc chyba będziemy musieli odpuścić sobie (kolejny raz) wycieczkę krajoznawczą. No, ale za to sobotni wieczór zapowiada się bardzo ciekawie
Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2005-01-21, 19:23.
Niestety, zmogła mnie choroba i jutro o 17.58 wracam do Poznania. Do zobaczenia przy najbliższej okazji, serdecznie zapraszam też do odwiedzenia Poznania.
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
Comment