Zabiorę 3-4 osoby na giełdę w Radomiu, najchętniej z okolic Otwocka, ewentualnie z Warszawy. Koszt 15 - 20 zł w zależności ilu chętnych się znajdzie. Jedziemy busem, więc nie ma problemu jeśli ktoś ma większą ilość bagażu. Z giełdy zabieramy się ok. 10.00, bo muszę zdążyć do pracy. Chętni proszę dzwonić 606 44 95 98.
Zabiorę 3-4 osoby na giełdę w Radomiu
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Zostały jeszcze 2 miejsca. Już wiadomo, że zbiórka o 3.00 na Centralnym.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Related Topics
Collapse
-
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy. -
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Czy ktoś z Forumowiczów ma jakieś informacje o giełdzie w Radomiu? Podobno jest planowana na 8 września i ma się odbyć w budynkach browaru Saskiego - ich fragment jest po remoncie, znajduje się tam pub.
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Zapraszam wszystkich piwoszy po raz 19-ty do Radomia. Impreza odbędzie się na terenie zabytkowego browaru J.Saskiego ul. Limanowskiego 29 od 8 ej - info dokładniejsze bliżej terminu giełdy. Rezerwacja stolików - na kurdewiesiek@op.pl
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment