Nam pechowo wypadły urodziny kumpla. I niestety będziemy musieli pojechać raczyć się korzeniem w innym terminie.
Piwno mikołajkowe spotkanie w Pucku
Collapse
X
-
piokl13 napisał(a)
Nam pechowo wypadły urodziny kumpla. I niestety będziemy musieli pojechać raczyć się korzeniem w innym terminie.Comment
-
Chyba od jakiegoś czasu panuje w Trójmieście epidemia 'grypy' . Ja byłem chory w tamtym tygodniu teraz wy zachorowaliście. Mam nadzieję, że wyzdrowiejecie do przyszłej soboty. W takim razie piję z Anią za wasze zdrowie !Last edited by abernacka; 2004-12-10, 19:53.Comment
-
Czy są chętni na sobotnią biesiadę w Pucku? Zainteresowani ręka do góry! My jedziemy oraz Piotrrat z Alą.Comment
-
No i pojechaliśmy do Pucka w składzie Alicja, Ania, Piotr oraz ja na małą kontrolę piwa z korzeniami. Niestety ku naszemu wielkiemu rozczarowaniu nie było lanego Kasztelana a jedynie Okocim. Po kilku piwach stwierdziliśmy "nic tu po nas" (piwo marne, barman odpychający)i zarządziliśmy odwrót do Gdyni do naszego Atut'a. A tam lane Gościszewo Pils po prostu pycha! Omówiliśmy kilka spraw m.in. Sylwester, wyjazd do Lublina i do Kalingradu (nowy rok zapowiada się bardzo ciekawie!).Comment
Comment