Obecnie obserwuję mniejsze tłumy w Muzeum.
Otóż zrobiłem mały wypad, ze zwiedzaniem muzeum i browaru dla znajomych i się okazało, że było nas tam zwiedzających całe ...6 osób.
Ale ma to zdecydowane zalety, jedna wycieczka nie wchodzi w drogę drugiej, jest kameralnie. No i przewodnika można sprawdzić z wiedzy .
Można by pomyśleć o zorganizowaniu znów zwiedzania dla większej, bądź mniejszej, grupy browarowiczów - mogę się tego podjąć. Ponoć jestem tam już rozpoznawalny
Można by pomyśleć o zorganizowaniu znów zwiedzania dla większej, bądź mniejszej, grupy browarowiczów - mogę się tego podjąć.
No i czego się dowiedziałeś, a mikołaje obok oglądałeś ?
Zwiedzanie to ja mam " pod ręką ", osobiście czekam na nocne zwiedzanie ( prawdopodobnie ruszy od początku czerwca b.r. ? ),
przekażę w atrakcjach .... no i na ponowne uruchomienie Bufetu ze Spiżem w Parku, aby móc te nocne strachy połączyć do białego rana !
No i czego się dowiedziałeś, a mikołaje obok oglądałeś ?
Zwiedzanie to ja mam " pod ręką ", osobiście czekam na nocne zwiedzanie ( prawdopodobnie ruszy od początku czerwca b.r. ? ),
przekażę w atrakcjach .... no i na ponowne uruchomienie Bufetu ze Spiżem w Parku, aby móc te nocne strachy połączyć do białego rana !
Spiż w Tychach ruszy ponoć wiosną.
Ziomku - nie każdy ma to zwiedzanie "pod nosem". Może będą chętni więc kto wie.
Nocne zwiedzanie też może być ciekawe ale w tej chwili jeszcze jest jakby niedostępne - jeśli coś się zmieni to jestem mu chętny.
Naszą Browarową wycieczkę tam dobrze pamiętają (pani przewodnik, która nas oprowadzała)
Comment