8-go stycznia 2005 pasuje tylko Ziomkowi? Nie ma Więcej chętnych? Czekam do poniedziałku na deklaracje. Bo nie chcę wyjść na głupka kiedy zarezerwuję dla kilkunastu osób, a pojawią się dwie.
Może Tyskie zwiedzanie?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Jak na razie wypisuję się z listy. Po prostu w związku z fuzją mojej firmy-żywicielki z inną nie jestem w stanie składać żadnych deklaracji. Walczę z bajzlem zawodowym po prostu...Last edited by iommi; 2004-12-10, 18:08.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
Ja się piszę - ale dzisiaj wyczytałem w katowickim dodatku do Wyborczej: "Tyskie Muzeum Piwowarstwa działa zaledwie od tygodnia, ale chętni do zwiedzania zapisywani są już na listopad przyszłego roku".
Nie wiem, czy uda nam się przeniknąć.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
iommi napisał(a)
Jak na razie wypisuję się z listy. Po prostu w związku z fuzją mojej firmy-żywicielki z inną nie jestem w stanie składać żadnych deklaracji. Walczę z bajzlem zawodowym po prostu...
Doodeck napisał(a)
Ja się piszę - ale dzisiaj wyczytałem w katowickim dodatku do Wyborczej: "Tyskie Muzeum Piwowarstwa działa zaledwie od tygodnia, ale chętni do zwiedzania zapisywani są już na listopad przyszłego roku".
Nie wiem, czy uda nam się przeniknąć.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Tak wstępnie mogę sie zadeklarować.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Jest mała zmiana
Ósmego mają już zajęty cały dzień. Za to jest możliwość 15-go na godzinę 12.00. Zarezerwowałem wstępnie wejście 12 osób (pamiętajcie, że wstęp nie dla dzieci).
Obiecałem potwierdzenie rezerwacji na koniec grudnia. Bardzo proszę o odpowiedź do tego czasu.
Aha!
Na PW proszę o dane chętnych bo muszę przygotować listę uczestników.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Oczywiście chodzi o styczeń 2005.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
potrzebne dane:
Imię, nazwisko, adres, numer buta, orientacja seksualna, zaświadczenie o niekaralności, stosunek do służby wojskowej, życiorys w trzech egzemplarzach, dwa zjęcia, akt urodzenia, numer dowodu, Pesel, Regon, grupa krwi...itd,Last edited by adam16; 2004-12-13, 23:31.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
adam16 napisał(a)
potrzebne dane:
Imię, nazwisko, adres, numer buta, orientacja seksualna, zaświadczenie o niekaralności, stosunek do służby wojskowej, życiorys w trzech egzemplarzach, dwa zjęcia, akt urodzenia, numer dowodu, Pesel, Regon, grupa krwi...itd,Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
adam16 napisał(a)
potrzebne dane:
Imię, nazwisko, adres, numer buta, orientacja seksualna, zaświadczenie o niekaralności, stosunek do służby wojskowej, życiorys w trzech egzemplarzach, dwa zjęcia, akt urodzenia, numer dowodu, Pesel, Regon, grupa krwi...itd,Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
adam16 napisał(a)
(...) Za to jest możliwość 15-go na godzinę 12.00. (...)Comment
Comment