Panowie i Panie !
Proszę zabrać trochę więcej pieniędzy bo od 15/01/2005 będzie w Browarze moc " atrakcji ". A póżniej pójdziemy na Budvara ( moja propozycja ).
No i właściwie wszystkie miejsca obsadzone. Co do jednej osoby(+jeden) rzecz ma się rozstrzygnąć do poniedziałku. Jeżeli nikt nie odpadnie będzie nas 18 osób. Musiałem zwiększyć ilość zarezerwowanych miejsc i stąd wyniknie jedna, miejmy nadzieję niewielka komplikacja – najprawdopodobniej będziemy rozdzieleni na dwie grupy. Ale wchodzić będziemy w tym samym czasie tylko z innymi przewodnikami.
adam16 napisał(a) najprawdopodobniej będziemy rozdzieleni na dwie grupy. Ale wchodzić będziemy w tym samym czasie tylko z innymi przewodnikami.
Stanowczo się nie zgadzam
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
No takie rozdrabnianie.Czy takie muzeum ma 2 na 2m?Nie idzie zmieścić tam te parę osób razem?To po co są w takim razie te rezerwacje?
Możesz sie nie zgadzać ze mną ale ja mam takie zdanie na ten temat
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Zainteresowanie wycieczką przerosło moje oczekiwania. Dlatego w pewnym momencie musiałem zwiększyć ilość zarezerwowanych miejsc. Obawiam się, że gdybym podszedł do sprawy inaczej, np. zmieniając termin to grupa mogłaby się rozsypać. Musiałem wybrać "mniejsze zło". Czy dobrze zrobiłem? – teraz już nie wiem.
Comment