W temacie o Sylwestrze, Żą zaprosił nas na wege jedzenie w łykent - co prawda nie napisał tego wprost, ale ja ponieważ mam żonę psychologa to już co nieco wiem o podświadomości i ludzkich zachowaniach Żą chciałby nam zrobić frytki i swoją słynną pastę serową. Pomóżmy mu przezwyciężyć nieśmiałość i wybierzmy pasującą nam godzinę i dzień odwiedzin.
Łykent - Żą ma wolną chatę
Collapse
X
-
Łykent - Żą ma wolną chatę
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak -
A poważnie - Żą nie odbierz tego jako przymus. To tylko taki żarcik sytuacyjny Gdybyś się jednak zdecydował to ja mogę obrać ziemniaki, żeby nie było, że tylko żartujęLast edited by zythum; 2004-11-26, 08:57.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud. -
Ale może on chce jakąś dziewczynę zaprosić i z nią spędzić ten weekend ? A tu jak w reklamie piwa CalsbCosTam czy HeinCosTam, siada sobie wygodnie w tej wolnej chacie przed tv, otwiera piwo, czeka na dziewczynę, a tu dzwonek do drzwi i tłum z piwami w rękachComment
-
Hm... Nie zakładałem tematu imprezowego, bo w sobotę idę na jakąś imprezę, a w piątek wracam późnawo z treningu.
Ale, ale, ale (jak mówi Tomaszewski)
Umówiłem się dziś z Zyziem na oglądanie filmów, więc kto chce, niech wpada, ale początek 22-22:30. Jak wrócę z treningu.
Może być pasta i frytki, ale nie zdążę kupić składników, więc Zythum może przyjechać z (obranymi) ziemniakami (ja zjadam zwykle paczkę 450 gram, niech każdy sam sobie odpowie, ile w niegi wejdzie ), 250 deko sera żółtego i dwiema opakowaniami śmietany. Rozliczymsa, rzecz jasna.
Za 45 minut wychodzę z domu, więc deklarować się szybko, psubraty (i psusiostry), łatwiej będzie zaplanować ilość żarcia.
Comment
-
Nie widzę wpisów w temacie więc jak rozumiem dzisiaj nic z tego. ja osobiście zastanowię się nad tą koncepcją.To inaczej miało być, przyjaciele,
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Bo na to łaskawie pozwoliłem, niech młodzież też się wypowie
Pogadalim, pooglądalim, pospacerowałem sobie porranym zmrożonym miastem - to jest to co lubięTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Bo ja się chcę ciągle z Wami wszystkimi spotykać. Po prostu lgnę go Was i przyczepiam się jak rzep...To inaczej miało być, przyjaciele,
-
żąleną napisał(a)
Zapewniam, że szybciej bym to opędzlował, jestem serożercą.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
becik napisał(a)
ale chyba jako wege nie wcinasz sera z podpuszczką?Comment
Comment