Hej Piwosze!. A może bytak sie kiedyś wszyscy gdzieś zebrać w jakimś pubie, lub go wynająć lub jakieś inne miejsce i zorganizować coś w stylu "biesiady" piwnej na terenie lublina. To chyba byłby dobry pomysł z racji że lubimy degustacje
Witaj, jest na tym forum taki dział dotyczący spotkań - tam rzucaj propozycje - przy czym w tytule sprecyzuj o co chodzi, będziesz miał większe szanse na odzew
Forumowicze z całej Polski spotykają się często w realu, nie ma przeszkód, a wręcz dobrze by było, jakby Lublin też się bardziej zaktywizował
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Comment