Propozycja moja jest krótka. W sobotę koło południa napiłbym się lanego Namysłowa. Połunie, bo na noc musze do pracy. Z tego co już wiem mam być Doocek.
Sobota - Batory - Namysłów
Collapse
X
-
Sobota - Batory - Namysłów
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak -
Knajpa w Chorzowie Batorym przy ul. Batorego, na wysokości Banku Śląskiego. Po przeciwnej stronie ulicy niż bank.
Aha
W razie czego w profilu proszę szukać nr telefonu do mnie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Ale tu tłok .
Następną razą nie będę składać propozycji tylko wydam rozkazy.
Albo poczekam, aż ktoś inny się weźmie za zbieranie ślonzoków do kupy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
bo może trza było inne miasto wybraćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
cyborg_marcel napisał(a)
bo może trza było inne miasto wybrać
Masz rację! Na przykład Trójmiasto!Comment
-
Proszę się tu nie nabijać. Sekcja górnośląska i tak wykazuje już zupełny brak subordynacji.
Chyba będę musiał odgórnie zacząć wprowadzać jakieś Dekrety Piwne.
Bo inaczej to znów przez rok nie dojdzie do spotkania.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
sprowadź sobie cyborga, to zaprowadzi porządki w kilka dni
zapłata w piwieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
W porozumieniu z miłościwie nam panującym Adamem16 Śląskim proponuję niedzielne popołudnie.Bardziej mi pasuje,a i Adam ma dzień wolny.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
No to znajcie moją łaskę. Zgadzam się na zamianę terminu, a nawet dopuszczam możliwość spotkania w obydwu. Kto może w sobotę to w sobotę, a kto może w niedzielę to w niedzielę.
Tylko proszę o fona chętnych, bo nie chce mi się samemu kwitnąć w knajpie w oczekiwaniu na Waszmościów, i kto wie, może Waćpanny.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Aha!
Osoby wybierające się 4-go grudnia 2004 do Cieszyna, mają automatycznie nieobecność usprawiedliwioną.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Aha 2!
Z okazji Barbórki, Górnicy stawiająBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
Aha 3!
No to się wkopałem. Bo po ostatnim wpisie pewnie wszyscy górnicy forumowi wybiorą się do CieszynaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
-
NIewymownie mi przykro, ale w niedzielę mam obchody roczku mojego syna, więc sami rozumiecie. Mam wrażenie, że kolega Piotrsh też raczej się nie pojawi - w końcu chrzestny na roczku by się przydał
Ale mam nadzieję, że jeszcze w tym roku uda się sekcji górnośląskiej w jakimś większym gronie spotkać.Comment
-
Było nas trzech, Doodeck z kolegą (który obserwóje nasze forum i mam nadzieję, przyzna się do obecności ) i ja (nawet załapałem się na transportowanie beczki namyłowskiego Fulla, dzięki czemu jedno piwo miałem gratis).
Tradycyjnie już nastąpiła w trakcie spotkania (ściśle mówiąc na jego koniec) wymiana piwna. Mnie się trafił Bernard.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment