Jest też dokumentacja fotograficzna u samego Administratora. Nie ma mowy o usprawiedliwieniach. Po prostu kogo nie ma na zdjęciu ten ma banana - czarnego
2004.12.14-15 - Administracja w Poznaniu
Collapse
X
-
arcy napisał(a)
Kolega Audi dysponuje dokumentacją
Comment
-
-
Sportowcy! (o ile możecie jeszcze zdzierżyć administrację ), zapraszam na 16.00 do Brovarii, poza bananami będzie jedyna i niepowtarzalna możliwość spróbowania ciemniaka z Namysłowa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Niestety, dziś mi się nie uda. Nieopatrznie podjąłem wcześniej pewne zobowiązania. Mam jednak nadzieję, że to nie ostatnia wizyta Administracji, oczarowanej warunkami oferowanymi przez RegioPlus
Mój żal łagodzi nieco fakt, że nie przepadam za ciemniakami
Comment
-
-
Audi napisał(a)
Zamieszczę fotki jak dostanę zgodę Wszystkich obecnych żeby potem nie było niejasności Czy jest sens zamieszczania zdjęć na forum - autoryzacja
Comment
-
-
ART napisał(a)
będzie jedyna i niepowtarzalna możliwość spróbowania ciemniaka z Namysłowa.
Comment
-
-
Hej!A więc wstawiam się i czekam posłusznie na reprymendę Tak,tak żałuję,że nie przyszłam,ale nie mogłam...niestety obowiązki-szkoła...nie byłam tak zupełnie nie w temacie,jak sobie wyobrażacie,byłam z Wami duchowoRobiłam swoją butelkę(rzeźbiłam w styrodurze),a po pracy był Oettinger...ale w piątek bedę obowiązkowo...Last edited by annewit; 2004-12-15, 13:21.
Comment
-
Comment