15 grudnia też jesteśmy w Poznaniu, więc nie widzę przeciwskazań co do spotkania. No chyba, że dobroczyńcy, u których nocujemy, mają co do nas inne plany tegoż wieczora
2004.12.14-15 - Administracja w Poznaniu
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Prosze nie zapomnieć że nie tylko Kangur gromadzi podstawkipozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Ja się obowiązkowo piszę na jakieś spotkanie, byle nie za dużo na raz Dla mnie 14ty i 15ty są tak samo beznadziejnymi terminami, ale jakoś się wyrobię. No i podstawkami też bym nie pogardził
Comment
-
-
zapewne będziemy odwiedzać:
- Unreal dla Fortunki
- Proletaryat dla Noteckiego
- Brovarię dla hm, no ten tego
i cos tam jeszcze sobie w głowach uknujemy. na dniach podam co gdzie i jak.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Macie szczęście! Wybraliście dobry termin! Dziś przechodziłem obok Brovarii i zaciekawiony plotkami o nowym piwie specjalnym zaglądnęłem do środka. Plotki okazały się prawdziwe. Brovaria ma PORTREA. Jest rewelacyjny. Funkcjonuje pod nazwą "Ciemne Mocne" (tak kelner to nazwał)
Hmmm... w smaku nie ma odpowiedników. Nich lepsi od opisywania smaków się wypowiedzą! Dla mnie 5+
Comment
-
-
będą musieli złamać prikazy i napełniać pety- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
- Proletaryat dla NoteckiegoDick Laurent is dead.
Comment
-
Comment