Ja będę wolny około 20:00 więc jak podjadę w okolice S.Rynku to zadzwonie do kogoś z Was na GSM , jakoś się znajdziemy
2004.12.14-15 - Administracja w Poznaniu
Collapse
X
-
-
Czy godzina 19 nie mogłaby się zamienic na 18... Co po niektórzy maja ostatni autobus już o 00.24"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
-
Pawcik napisał
To moze pojdzmy na kompromis i zacznijmy o 18-30
Bo ja tez mam ostatni autobus o tej godzinie co wyzej
A wniosek słuszny, bo niektórzy rano muszą zjawić się w pracy i to w dodatku w pozycji pionowej.Last edited by arcy; 2004-12-13, 14:02.
Comment
-
-
Ależ kto chce i ma ochotę może przyjść na 18.00 a nawet i wcześniej Przy sprzyjających warunkach i my dojedziemy wcześniej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
my przybędziemy po prostu nie później niż planowana 19.00. Jak ktoś chce być wcześniej - nie ma przecież przeciwskazań
Chyba nie powinniście mieć problemów ze znalezieniem wspólnych tematów do rozmowy będąc chwilę przed nami- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No, to posypią sie banany
Comment
-
-
Comment