14 XII 2004 Unreal
2004.12.14-15 - Administracja w Poznaniu
Collapse
X
-
-
-
-
Comment
-
-
hubert napisał(a)
Biermanna zobaczycie z niesmaczną minką i czarnkowskim
Comment
-
-
Ło matko jak ja miałem aż tajk zniesmaczoną minę to może przed publikacją powiniennem przyjrzeć się temu zdjęciu"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
A kto przedstawi nieznajomych mi z twarzy panów z fotki 2 i 3??Last edited by Marusia; 2004-12-15, 18:59.
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
A kto przedstawi nieznajomych mi z twarzy panów z fotki 2 i 3??
Ja widać musiałem mieć już zniesmaczoną minę przed czarnkowem bo Audi nie zaszczycił mnie indywidualnym zdjęciem. Zastanawia mnie natomiast blask bijący koło mojej głowy na zbiorówce... czyżby aureola... a to znaczy, że ja to nie tylko chodzące dobro ale juz i świętyLast edited by biermann; 2004-12-15, 19:18."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
eee... jakieś bardzo grzeczne te zdjęcia - czyżby strach przed Administracją? niemniej jednak miło zobaczyć prawie na żywo kolejnych Forumowiczów (skoro w końcu mam kiedyś dotrzeć do Poznania...)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
No to teraz trochę moich wrażeń z pobytu Administracji
Wielkie dzięki dla Maggyka i Arta za super spędzony czas, wypite piwka w Unrealu, Proletaryacie, Brovarii i domciu Przepraszam że nie zawsze miałem czas, ale cóż, nie wszystko zawsze idzie po naszej myśli. Najważniejsze że uniknąłem Czarnego Banana, który pozostał do wręczenia komuś na specjalną okazję. A propos bananów - padły pewne pomysły co do zastosowania wirtualnych wersji może kiedyś wejdą w życie.
No a poza tym smutny fakt pozostał iż nawet przyjazd Administracji nie zmobilizował w pełni sekcji poznańskiej - we wtorek zapowiadana ekipa nie była w komplecie , a w środę tylko brew zawitał do Brovarii (i chwała mu za to), resztę dnia spędziliśmy w trójkę na mieście.
Wielke dzięki za wizytację, no i szczególne podziękowania od Easy za największy, supermegahitowy i jedny w swoim rodzaju, niepowtarzalny ultrararytas kolekcjonerski spośród polskich Browarów Domowych wydany w nakładzie 1 (słownie: jeden) sztuk (i produkcję zamknięto bez możliwości technicznych wznawiania)(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
albeertos napisał(a)
No a poza tym smutny fakt pozostał iż nawet przyjazd Administracji nie zmobilizował w pełni sekcji poznańskiej - we wtorek zapowiadana ekipa nie była w komplecie , a w środę tylko brew zawitał do Brovarii (i chwała mu za to)
Comment
-
Comment