Ponieważ ten temat z powodu niedoprecyzowania przeze mnie tytułu został już zawalona informacjami nie na interesujący mnie temat, ponawiam pytanie do Wrocławian - czy coś planujemy na Sylwestra? Moje propozycje w temacie do którego zapodałam link
Co z Sylwestrem we Wrocławiu?
Collapse
X
-
Co z Sylwestrem we Wrocławiu?
Tagi: brak -
Ja jestem zainteresowany i chętny.
Zprzyczyn lokalizacyjnych bardziej odpowiadałyby mi Pracze ale trzeba przygotowac wiecej drewna, aby ognisko paliło się co najmniej do północy, bo temperatura będzie niższa niż ostatnio.
Ewentualnie można się rozgrzewać płynami o wyższej niż piwo zawartości alkoholu.
Nie trzeba bedzie ich chłodzić.
Comment
-
mareks napisał(a)
[B
Ewentualnie można się rozgrzewać płynami o wyższej niż piwo zawartości alkoholu.
Nie trzeba bedzie ich chłodzić.
[/B]Comment
-
Wczoraj na spotkaniu sekcji zdolnośląskiej ogłosiłem smutną wiadomość w realu, a dziś powtarzam w necie, że niestety prackie ognisko sylwestrowe odbyć się nie może z powodu organizacji konkurencyjnej i drętwej na pewno imprezy przez dalszych sasiadów. Z tego powodu ja, Wiktoria i bliżsi sąsiedzi wolimy oddalić się w tym czasie z Pracz. Tak to bywa niestety...Comment
-
No i w związku z tym wstępnie ustalono nasiadówkę w PrzytułkuComment
-
Czy oprócz Mareksa i Jacksona z Fteo ktoś jest chętny na przywitanie Nowego Roku w Przytułku? Muszę parę dni wcześniej wiedzieć, to jakąś trutkę na zagrychę przygotuję
Z kolei przy obecnej frekwencji to nie wiem, czy jest sens w ogóle cosik robić, zatem jeśli kogoś przeoczyłam, proszę o sprostowanie.Comment
-
możliwe, że uczłowieczający cyborg się zjawi - jeszcze potwierdzę, wtedy przywlekę też jakąś wałówkę wege, coby dla innych więcej utopence starczyło (bo zakładam, że takowe się pojawią)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Niniejszym odwołuję propozycję Sylwestra w Przytułku. Frekwencja, panie, słaba
Jadę na Sylwka do WarszawyComment
-
Szczerze pisząc to nie wiem. Bo zostaliśmy zaproszeni przez znajomych. Będziemy u nich nocować i głupio byłoby ich zostawić na Sylwka. Ale może przyjeżdżając wcześniej np. w czwartek można byłoby poznać Sekcję Warszawską
O ile oczywiście ten wyjazd dojdzie do skutkuMM961
4:-)Comment
-
Małażonka napisał(a)
A pod Warszawę też zajrzycie?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
Comment