Toś się nagadał, a w końcu piszesz , że nie przyjdziesz. Nie martw się, ja Cię nigdy nie spotkałem i bawiłem się zawsze dobrze, więc nie ma co zapeszać, że teraz będzie inaczej
żąleną napisał(a) Napisałem z pamięci i palnąłem głupotę. W słowniku jest - dom do gry w piłę, pilarnia (z niemieckiego das Ballhaus).
Jednak nie przyjdu, bawcie się... źle!
Żą grabisz swoje coraz częstszymi nieusprawiedliwionymi nieobecnościami.
Ostatnia zmiana dokonana przez zythum; 2004-12-21, 14:14.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Grzeberku kochany> wiem, że jestem malutka i drobniutka i ciężko mnie zauważyć w tłumie (zwłaszcza, jak się jest tylko przelotem), ale to były aż dwa razy...
to zaproponuj sam jakiś dobry termin
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Kto nie był niech żałuje. A jest czego.
Obecni byli:
dkrasnodebski
Zythum
Biermann
Maremali
Ark
Wujco_Shaggy
Karolina
Iron
Darek99
Słoneczko
Słoniątko
Małażonka
Emes
do tego przewinęło się jeszcze trzech moich kumpli. Jeśli kogoś pominąłem przepraszam.
ja nie byłam, żałuję tego, że nie udało mi się przyjść zobaczyć znajomych twarzy i poznać nowych, ale miałam niezły powód i bardzo się cieszę z zaistnienia tego powodu
ale wirtualnie z Wami byłam i nawet za Was wypiłam
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
cyborg_marcel napisał(a) ja nie byłam, żałuję tego, że nie udało mi się przyjść zobaczyć znajomych twarzy i poznać nowych, ale miałam niezły powód i bardzo się cieszę z zaistnienia tego powodu
ale wirtualnie z Wami byłam i nawet za Was wypiłam
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Comment