Pomyslałam sobie, że miło byłoby spotkać się przed Świętami w miłym towarzystwie. Miejsce - proponuję Dworek - no chyba, że się coś nowego i ciekawego pojawiło na rynku. A godzina - wstępnie 19.00, ale może być wcześniej jak dla mnie. Co wy na to?
Przedświąteczne piwko w Opolu - 23.12.2004
Collapse
X
-
Przedświąteczne piwko w Opolu - 23.12.2004
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak -
-
hohoho! też się przyłączam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
W zasadzie to powinienem robić świąteczne porządki, ale przynajmniej na chwilę postaram się pojawić.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.Comment
-
mała zmiana planu
Dworek jutro jest zarezerwowany dla GW - więc zmiana lokalizacji imprezy. Proponuję Artystyczną tzn. knajpkę pod Teatrem Kochanowskiego.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
No niestety, z rana mam pociąg i jednak nie będę mógł przyjść , będę daleko od Opola.
Może w nowym roku będzie inna okazja. Na szczęście TE świąteczne prezenty się nie przeterminują, a będą wręcz jeszcze lepsze, więc przechowam je do następnego spotkania.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.Comment
-
-
Mnie też się nie udało.
Przedświąteczne obowiązki i przydziałowy antybiotyk od lekarza
Za karę nastawiłem poterka 22'Blg o ilości jeszcze nieznanej.
Właśnie kończy się zacieranie.
Mimo wszystko, wszystkim życzę Wesołych Świąt i smacznego piwka !!Comment
-
no cóż wypijemy te piwka które były do rozdania- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
aaaale faajnie tyle piwa do wypiciaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Comment