Przedświąteczne piwko w Opolu - 23.12.2004

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Opolski, Black IPA
    ART
    Wyjątkowo dużo piw ponadprzeciętnie dobrych trafiło się na naszym ostatnim "panelu"

To piwo miało niedawno premierę na jarmarku przedświątecznym w Opolu - można było spróbować z kranu. Teraz na tapetę poszła u nas butelka z opolskim amfiteatrem w tle na ecie...
    2025-01-05, 00:18
  • ART
    Zaczyn, Chlebeer New Zealand Pale Ale
    ART
    Zakupione z beczki do buteleczki w Czyste i złote w Opolu. 4,9 alk. Styl jak w nazwie. Bardzo dobry ejlik. Opalizujący, jasno bursztynowy kolor, piana zwarta biała, aromat delikatne cytrusy, marakuja, goryczka zaznaczona, zaokrąglona, dobra. Godne polenia....
    2024-02-16, 17:35
  • baklazanek
    Kto był dzisiaj w Opolu?
    baklazanek
    Mam takie dziwne pytanie. Dzisiaj w Opolu na skrzyżowaniu ulic Witosa z Częstochowską koło pizzeri widziałem kogoś w forumowej koszulce. Osoba ta poruszała się srebrnym samochodem, chyba Hyundajem. Początek rejestracji to SR. Można wiedzieć kto to był Gościł w Opolu i nie wpadł na piwo.
    2004-10-25, 19:50
  • kamyczek77
    Spotkanie w Opolu
    kamyczek77
    To pomysł Kiszota.Chce się spotkać 7.12.2001,w Opolu.Nie podał jednak szczegółów.Wpisałam propozycję tutaj,bo łatwiej będzie się dogadać.
    2001-12-06, 14:14
  • ART
    "Historia piwowarstwa w Opolu i okolicach" - długo oczekiwana książka Piwowara!
    ART
    Andrzej Urbanek znany nam lepiej jako Piwowar - wydał pierwszą swoją książkę!

Wydawnictwo nosi tytuł "Historia piwowarstwa w Opolu i okolicach" i jest wypchana po brzegi informacjami o historii tutejszego piwowarstwa, zawiera wiele zdjęć, rysunków, mapek.
    ...
    2005-04-10, 14:18
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...