Pomyslałam sobie, że miło byłoby spotkać się przed Świętami w miłym towarzystwie. Miejsce - proponuję Dworek - no chyba, że się coś nowego i ciekawego pojawiło na rynku. A godzina - wstępnie 19.00, ale może być wcześniej jak dla mnie. Co wy na to?
Przedświąteczne piwko w Opolu - 23.12.2004
Collapse
X
-
Przedświąteczne piwko w Opolu - 23.12.2004
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak
-
-
hohoho! też się przyłączam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W zasadzie to powinienem robić świąteczne porządki, ale przynajmniej na chwilę postaram się pojawić.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
mała zmiana planu
Dworek jutro jest zarezerwowany dla GW - więc zmiana lokalizacji imprezy. Proponuję Artystyczną tzn. knajpkę pod Teatrem Kochanowskiego.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No niestety, z rana mam pociąg i jednak nie będę mógł przyjść , będę daleko od Opola.
Może w nowym roku będzie inna okazja. Na szczęście TE świąteczne prezenty się nie przeterminują, a będą wręcz jeszcze lepsze, więc przechowam je do następnego spotkania.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Mnie też się nie udało.
Przedświąteczne obowiązki i przydziałowy antybiotyk od lekarza
Za karę nastawiłem poterka 22'Blg o ilości jeszcze nieznanej.
Właśnie kończy się zacieranie.
Mimo wszystko, wszystkim życzę Wesołych Świąt i smacznego piwka !!
Comment
-
-
no cóż wypijemy te piwka które były do rozdania- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
aaaale faajnie tyle piwa do wypiciaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment