Sam przecież masz tani i wygodny transport Ale wiem, mi się tez na popijawę autem nie usmiecha jechać. Dlatego, jeśli nie pojedzie Jackson to raczej zafunduję sobie pociąg
Ja w tej chwili jestem skłonny jechać do Kad Mam nadzieję, że nie wyłonie się jakiś poważny problem uniemożliwiający wyjazd.
Co do transportu to jeszcze nie wiem czym pojadę (zależnie od czynników- ekonomicznych, czasoprzestrzennych, pogodowych, zdrowotnych, losowych)
Temat jak widzę się kręci bez mego udziału
Pora więc na garść konkretów.
Te są zaś na chwilę obecną takie - o tym, czy impreza w ogóle będzie, poinformuję w niedzielę dopiero
Nieplanowane dodatkowe emocje...
Temat jak widzę się kręci bez mego udziału
Pora więc na garść konkretów.
Te są zaś na chwilę obecną takie - o tym, czy impreza w ogóle będzie, poinformuję w niedzielę dopiero
Ark> a kto w ogóle organizuje tę imprezę u Ciebie?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark
Nieplanowane dodatkowe emocje...
Czyli tak, jak w polskim kinie - nudno, proszę pana, nic się nie dzieje...
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Hm, hm, norrrmalnie człek do końca nie wie, gdzie tego Sylwka będzie spędzał Jak się okaże, ze u Arka kicha, to pewnie w Adminowie też mnie spławią, za karę, że się nie zgłosiłam wcześniej
Hm, hm, norrrmalnie człek do końca nie wie, gdzie tego Sylwka będzie spędzał Jak się okaże, ze u Arka kicha, to pewnie w Adminowie też mnie spławią, za karę, że się nie zgłosiłam wcześniej
Do kina mam iść, czy co????
Nie jesteśmy aż tacy mściwi, możemy cię przygarnąć.
A karę jakąś ci wymyślimy dla zasady, bo zasady trzeba mieć . Poza tym termin zgłoszeń mija u nas z dniem 27 grudnia lub z wyczerpaniem miejsc.
Comment