Przy JAcksonie wpisałbym ~80%.
Sylwester w Warszawie.
Collapse
X
-
Proszę bardzo
Iron 100%
Małażonka 95% (cokolwiek to by miało znaczyć)
CzPiP 100%
Jerzy 90%
Jackson 80%. (ale czy ze żoną?)
Błoto - patrząc na prognozy pogody - 90%Last edited by iron; 2005-12-27, 15:28.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonChyba, że ktoś postanowi jechać autem to chętnie się przyłączę
Ale po Sylwestrze zamierzam jeszcze posiedzieć parę dni w Warszawie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel(...) Czy serce Małejżonki z nimi w mieszkaniu zostanie i dlatego 95%?
Comment
-
-
I tak jeszcze z zupełnie innej beczki:
Rozumiem, że napiwki załatwiamy każdy we własnym zakresie...
A szamanko? Czy przynosimy wszyscy coś do wspólnej konsumpcji (ustalając wcześniej kto, co i dlaczego), czy też każdy martwi się o siebie ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyZapewne ja.
Ale po Sylwestrze zamierzam jeszcze posiedzieć parę dni w Warszawie.
Z powrotem pociągiem się wróci
Tym sposobem moje szanse na tą imprezę wzrosłyby do jakiś 87%
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SlavoyCo do beczki (nie koniecznie innej ) - Zamawiamy jakąś okuniewską beczułkę(-ki)?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaRozumiem, że napiwki załatwiamy każdy we własnym zakresie...
PS. Z doświadczenia wieloletniego wynika, że psy panikują o wiele bardziej aniżeli koty - poza tym samemu kotu to smutno by było, a tak to jeszcze sobie kocią balangę urządzą, jak ich państwo będą się w błotku taplaćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyCo do beczki (nie koniecznie innej ) - Zamawiamy jakąś okuniewską beczułkę(-ki)?
Zaś żarcie - hmmm... jestem przeciwny obżeraniu się po nocy.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Jeśli chodzi o żarcie to ja przywiozę sloik sledzi w zalewie winno-octowej i słoik utopenców
Co do transportu to myślę, że Jerzy przygarnie mnie i Jacksona do Jerzowozu w jedną stronę
Co do beczki - też jestem zaaaaa
Comment
-
-
Darujcie sobię tą imprezę - będzie słaba bo mnie nie będzie Kto będzie Kobiety w Błoto wywracał?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumDarujcie sobię tą imprezę - będzie słaba bo mnie nie będzie Kto będzie Kobiety w Błoto wywracał?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Kurka, chyba dziś po jakieś gumioki do sklepu skoczę.... Nawet jeśli będzie mróz, to przy samym ognisku błotko na pewno się pojawi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Co do beczki - też jestem zaaaaa
Tylko napiszcie coś więcej - ja tu tylko drewno rąbię.
W ramach noworocznego prezentu zafundowano mi nadgodziny przez cały tydzień i pracującą sobotę (za to poniedziałek może będzie wolny). Tak więc w domu będę około 16-stej - to tak odnośnie godziny przybycia, można też wcześniej, tylko uprzedźcie jakoś )
Z racji tego, iż dopiero w sobotę po robocie będę drewno szykował, przydałaby się ochotniczka/ochotnik do pomocy (a właściwie zrobienia) jakiegoś jedzenia. (nie czuję, gdy rymuję?)
Kto będzie chciał spać (będą tacy?) na czymś innym niż dywan/fotel, niech weźmie śpiwór.
Comment
-
Comment