Jakoś się dogadamy w ostatniej chwili ofkors W sprawie beczki to chyba Slavoy się z Tobą skontakci. jakieś chleby i kiełbachy się kupi, masło i czosnek - masz wyciskarkę do czosnku? No i zupki chińskie
Sylwester w Warszawie.
Collapse
X
-
-
Wyciskarki nie mam. Zupki chińskie Ja też tam coś na jakieś niedzielne (i ewentualne poniedziałkowe ) śniadanie zabezpieczę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka..........
A szamanko? Czy przynosimy wszyscy coś do wspólnej konsumpcji (ustalając wcześniej kto, co i dlaczego).......Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaRozumiem, że napiwki załatwiamy każdy we własnym zakresie...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNapiwki, to Arkowi za dołączenie się do imprezyComment
-
Ps. Dzisiaj rano w telewizji pokazywali bieg w błocie w Wielkiej Brytanii w strojach dowolnych - jak będziecie wyglądać tak samo, to chętnie kupię kilka zdjęćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPs. Dzisiaj rano w telewizji pokazywali bieg w błocie w Wielkiej Brytanii w strojach dowolnych - jak będziecie wyglądać tak samo, to chętnie kupię kilka zdjęć
Całkiem prawdopodobne, że ze względu na warunki pogodowe poturlamy się jednak jutro pociągiem, oby tylko pociąg gdzieś w zaspie nie utknął, bo będzie Sylwester w pociągu - na wszelki wypadek trzeba się w jakieś trunki zabezpieczyćComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCałkiem prawdopodobne, że ze względu na warunki pogodowe poturlamy się jednak jutro pociągiem, oby tylko pociąg gdzieś w zaspie nie utknął, bo będzie Sylwester w pociągu - na wszelki wypadek trzeba się w jakieś trunki zabezpieczyćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Kochanieńka, jak dotrzemy do wukadki, to juz dotrzemy i do Kadów, gorzej, jak się nam sypnie pociąg wrocław-WarszawaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaKochanieńka, jak dotrzemy do wukadki, to juz dotrzemy i do Kadów, gorzej, jak się nam sypnie pociąg wrocław-WarszawaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
W zwiazku z panującą w W-wie aurą towarzysz Błoto zmniejszył szansę swojego uczestnictwa w sylwestrowej zabawie w Kadach do 50%
Prawie na 100% zajrzą za to towarzysze Śnieg i Mrózbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
eeee tam, przy ognichu i tak ciepł będzie
Ja jeszcze odnośnie piwa - tak sobie z Marusią wykombinowaliśmy, że raczej trzeba by wziąść dwie 30-tki, wszak w niedzielę nie będziem o suchych pyskach siedzieć. Jedną napewno będzie Pils. I tu rodzi się pytanie - co wziąść jako tą drugą? Asortyment - www.kadmis.eta.plDick Laurent is dead.Comment
-
Jeśli można bez większych problemów raz na jakiś czas zamieniać podłączone beczki, to może ciemne? Ale całą niedzielę (lub całą sobotę) pić wyłącznie ciemne to ja bym nie chciał...
Stronga brać chyba w ogóle nie ma sensu. Ale przede wszyskim niech się wypowiadają ci, którzy to piwo już pili i wiedzą o czym mówią.Last edited by jerzy; 2005-12-30, 16:10.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Nie traktował bym Boxera poważnie w kategorii piw ciemnych. Zdecydowanie on jest bliższy piwom typu strong.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJeśli można bez większych problemów raz na jakiś czas zamieniać podłączone beczki (...)
Boxer to faktycznie takie niby-ciemne. Jest przede wszystim wysoko woltażowe (7,8%), a barwa to coś tak troszkę ciemniej od Warki Strong (porównanie, żeby każdy wiedział o co chodzi...). Z tego co pamiętam, w smaku nie było głupie. Może taki rozgrzewacz do naszej plenerowej biesiady się nada?Dick Laurent is dead.Comment
-
Nie zapominaj Sławku, że poprzednio Boxer nie miał zbyt dużego powoszenia.
Zawsze jeszcze można zrobić "rjezane"
Osobiście wolę pilsa, ale można wziąść jednego Boxera i mieszać...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment