A dobre to piwo? Bo chyba nie piłam... Rozgrzewacz to się przyda, ale czemu aż 30 litrow
Sylwester w Warszawie.
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironnie miał zbyt dużego powoszenia.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA kolega to już chyba dziś coś trachnął?
Strasznie dużo rzeczy do zrobienia w tym starym roku jeszcze zostało, za to jutro...Last edited by iron; 2005-12-30, 16:54.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA dobre to piwo? Bo chyba nie piłam... Rozgrzewacz to się przyda, ale czemu aż 30 litrowbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Ja w takim razie też głosuję za dwoma pilsami. Chociaż sekcja Wroc to może spędzi Sylwka w pociągu, jak tory zasypieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyOprócz Pilsa z lekkich jest jeszcze Best. O ile się nie mylę, to tego jeszcze nie próbowaliśmy.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaKurka, chyba dziś po jakieś gumioki do sklepu skoczę....Comment
-
Już spakowana (bez łopaty)Comment
-
Coś mi się zdaje, że dołączy do Was jakiś bałwanComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia..... (bez łopaty)
I nie zapomnijcie jakiś kufli zabrać ze sobą!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiCoś mi się zdaje, że dołączy do Was jakiś bałwanComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkNo to chyba masz problem - śniegu jest po kolana
I nie zapomnijcie jakiś kufli zabrać ze sobą!
Zawsze możemy Ci sobowtóra zrobićComment
Comment