Imprezka jak zwykle udana, potarzaliśmy się w śniegu, obrzuciliśmy śnieżkami, Błoto dołączyło do nas po północy, bo było głęboko zagrzebane pod śniegiem, ale udało się - znów mam ubłocone spodnie
a teraz niech się wpisze Ark, bo ma tak porypaną klawiaturę, że nie chce mi się już z Wami gadać
Czyżby na zdjęciu panowie mieszczący się w jednym łóżku? A ja sądząc po telekonferencjach z różnymi sekcjami, uznałam Was za najspokojniejszą i niemalże najniewinniejszą
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Impreza jak zwykle udana, do tego stopnia, że Ark spał z Jerzym
Pantoflarz-zazdrośnik nie może tego przeboleć, bo się chciał władować do nas do łóźka na trzeciego, ale go - starego zbereźnika - wyrzuciliśmy za drzwi.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Cześć,
kupuję garnek nierdzewkę i planuję założyć kranik. Niestety sam nie potrafię zrobić otworu w garnku pod kranik. Możecie polecić miejsce w Warszawie gdzie można to dobrze zrobić za odpłatą?
Kranik będę przekładał z kociołka lidl a kupuję coś takiego: https://www.olx.pl/o...
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Po wypiciu piw z jedynego, czeskiego minibrowaru rozlewającego piwa do puszek mam dylemat co z nimi zrobić . Do kosza, czy może ktoś ze zbieraczy reflektuje na takowe ,skarby,?
Praktycznie wszystkie wzory posiadam podwójnie....
Comment